Invictus (2010) Official Trailer (HD)

nampak mcm gempak adjer movie trailer invictus neh kan

mana taknyer kalau dah morgan freeman combine ngan matt damon

mmg la akan jadi drama paling cool abad ini, mesti best cerita klasik sejarah ni. hehe 🙂

The true story of how Nelson Mandela joined forces with the captain of South Africa’s rugby team, Francois Pienaar, to help unite their country. Newly elected President Mandela knows his nation remains racially and economically divided in the wake of apartheid. Believing he can bring his people together through the universal language of sport, Mandela rallies South Africa’s underdog rugby team as they make an unlikely run to the 1995 World Cup Championship match.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Invictus (2010) Official Trailer (HD)

  1. eh..dah keluar ke movie ni..mmg cam best..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : belum kot. hehe 🙂

    Reply

  2. one of my fav actor . . new film dia akan keluar rasa tajuk dia green line tak sabar tuuuu.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : good will hunting best woooo hehe 🙂

    Reply

  3. Highly recommended utk tengok.

    Kuar kat mesia 4th March

    Reply

    KNizam Reply:

    icednyioqq : hehe if only i am at msia la kan. hehe 🙂

    Reply

  4. hehehehe… saya dah tengok… morgan freeman berlakon jadi mandela…real dowh…dalam filem nie dapat la tengok camner nelson mandela satupadukan rakyat dengan sukan ragbi…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : wahhhh best giler ek 🙂

    Reply

  5. dalam citer nie matt damon jadi captain ragbi afrika – kagum dgn nelson mandela yang begitu pemaaf kepada orang yang dah penjarakan dia….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe mmg cool la pelakon depa semua. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.