Internet Speed Test at Islamabad (ISB)

semenjak subscribe internet kat islamabad aku x pernah lagi check speedtest kat sini

sebab sini internet kat rumah mmg laju giler beb

siang dalam 1mbps, malam max dalam 3mbps

mmg laju giler ok. bayarannya?

x perlu aku bagitahu sebab buat sakit hati pengguna internet kat tanahairku sahaja kan. hehe 🙂

– – – – –

update lagi :

lupa nak bagitau, sapa2 nak check sila click sini dan click button test now!

weeheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Internet Speed Test at Islamabad (ISB)

  1. ish..pakai celcom broadband ni lg banyak nombor..download speed 111.2..tp kbps la..hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : slow melow sangat tuh hehe 🙂

    Reply

  2. mengetest speed tenet kat uni. laju la jugak, cuma banyak web kena block je la.. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : asyik kena block adjer susah la mcm tuh kan hehe 🙂

    Reply

  3. Upload pun 2Mb, boleh bt webserver niw.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe ya betul hehe 🙂

    Reply

  4. hohooo… memang jeles sesangat hokey…
    upload dengan download same kuat. bile betoi.
    bile tah malaysia nak macam ni.

    semalam bayaran pon cakap rm50 jer kan.. chis
    malu betoi malaysia punye tenet dah la macam
    gampang.. mahal plak tuh. nak upload pon semput.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : nanti tunggu la hsbb tu sampai kat sana hehe 🙂

    Reply

  5. Malaysia punya internet paling lembab dan perlahan macam sloath.
    dah lah mahal nak mampos =.=

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : ya betul. mahal tuh yang boring tuh kan hehe 🙂

    Reply

  6. memang tip top la line tenet kat pakistan tue… murah lak tue….sure sonok layan youtube….

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : hehe tu la kan. mmg cool la speed dia kat sini ok hehe 🙂

    Reply

  7. Pingback: Internet oh Internet! || Kecek-kecek Tok Mudin 3.0

  8. Haha, malulah Malaysia dikalahkan oleh Pakistan….

    Reply

    KNizam Reply:

    menj : hehe tu la kan. patutnya kat kl tuh dah sampai 5mbps dah hehe 🙂

    Reply

  9. ak tertarik dgn upload speed dyer….leh wat streaming chantek pnyer….

    Reply

    KNizam Reply:

    haziq : mmg pantas kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge