Intel (Malaysia) Power Deals 8-30 September 2008 – Time To Upgrade Your Laptop Processor !

wahhhhh intel bagi upgrade processors camtuh  jelah

tapi kena bayarlah ok. jangan hengat free plak. haha

aku dapat invitation nak join penukaran neh via facebook tadi. hehe

check out the details from intel malaysia blog

adakah ini masa yang paling seswai nak tukar processor laptop aku eh?

yang aku musykil, kalau tukar processor kena reformat hard disk ke ?

kalau ya, aisey tak prepare la nak transfer semua data2 aku ke portable hard disk

kena buat planning neh dowh. haha

sapa2 yg rasa processor dia dah slow giler, ala2 siput streamyx je

aku cadangkan tukarlah processor

tapi kan. performance laptop neh actually berkadar terus (haha bahasa melayu aku masih segar ok) dengan memory card, processor speed, hard disk capacity (especially for virtual memory) ngan graphic card la kan. hehe

tuko jangan tak tuko. jgn tuko kat muo udah lor !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Intel (Malaysia) Power Deals 8-30 September 2008 – Time To Upgrade Your Laptop Processor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.