Intel (Malaysia) Power Deals 8-30 September 2008 – Time To Upgrade Your Laptop Processor !

wahhhhh intel bagi upgrade processors camtuh  jelah

tapi kena bayarlah ok. jangan hengat free plak. haha

aku dapat invitation nak join penukaran neh via facebook tadi. hehe

check out the details from intel malaysia blog

adakah ini masa yang paling seswai nak tukar processor laptop aku eh?

yang aku musykil, kalau tukar processor kena reformat hard disk ke ?

kalau ya, aisey tak prepare la nak transfer semua data2 aku ke portable hard disk

kena buat planning neh dowh. haha

sapa2 yg rasa processor dia dah slow giler, ala2 siput streamyx je

aku cadangkan tukarlah processor

tapi kan. performance laptop neh actually berkadar terus (haha bahasa melayu aku masih segar ok) dengan memory card, processor speed, hard disk capacity (especially for virtual memory) ngan graphic card la kan. hehe

tuko jangan tak tuko. jgn tuko kat muo udah lor !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Intel (Malaysia) Power Deals 8-30 September 2008 – Time To Upgrade Your Laptop Processor !

  1. perghhh best!!
    tapi.. aiseh.. pokai la plak hikhik

    cam best la plak core 2 quad tu haha
    nak bli desktop la camni hikhik

    Adila’s last blog post..Tagged!!

    Reply

  2. kene format hard disk ke kalau nk tukar processor. aku tukar processor kat pc aku slambe je xyah format. kat laptop lain ek? 😕

    Reply

  3. adila : hehe tu la kan. semua nak processor laju. hehe :$:

    Reply

  4. aero : hehe tak payah ke ek. hehe :up:

    Reply

  5. laptop aku baru lagi boleh ker!? huhu.
    ingatkan free eheh.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  6. this offer look great, i shall ask my boss to upgrade the company computer. so that i have a chance to win big price… lol

    Reply

  7. x kena format la bro, just replace cam besa je. the prob ni, either motherboard laptop tu support ke x processor baru tu. sbb lain processor lain motherboard die..sama gak cam desktop..

    so far proc laptop ak ni rasenya ok la kowt. c2d t7300 4MB L2 Cache, 2GB DDR2, 512MB Geforce 8600gt, 160GB HDD hohoho.. rasenya smp next year still boleh maintain ngan spec ni kowt..

    izzat’s last blog post..Tun Dr Mahathir Going Back Into Umno? : More Agenda After This

    Reply

  8. megat : hehe laptop baru ek. hehe tak perlu la kot. hehe 🙂

    Reply

  9. icalvyn : hehe wow now that all your company’s pc will be upgraded ek. hehe 😀

    Reply

  10. izzat : hehe owh ye ke. nanti aku check whether laptop aku boleh upgrade ke idak. hehe 🙂

    Reply

  11. , this blog is absolutely wonderful! Thank you for sharing this great content. I also got a blog about laptop-information wich mainly provide you information about laptops. I hope you visit my blog soon so we could trade some info. Ones again, thank you for your amazing articles!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge