Insiden Jatuh Kat Blog Chokilala & Jaclyn Victor Terjatuh Kat Atas Pentas

hehe tadi aku terblog hop lagi lah.

sungguh seronok la melawat blog orang kan

– – – – –

kali neh blog chokilala. pasal entry terbaru dia

hehe pasal dia jatuh kat utem.

masa aku terbaca tuh aku teringat

kisah jac terjatuh masa buat live performance dulu

tengok la vid kat atas tuh kan

tapi jac cool giler siap sound audience lagi “janganlah ketawa

pastu terus je menyanyi mcm biasa kan

– – – – –

hehe sungguh pro lah

boleh maintain selamba walaupun dah terjatuh mcm tuh sekali

sebelum tuh plak ada insiden kain misha omar tersangkut kat pentas yang sama

aisey !

sapalah yang design pentas tuh kan

sungguh lah tak menetapi safety orang yang nak guna. hehe

tak menepati OSHA standard la kalo camni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Insiden Jatuh Kat Blog Chokilala & Jaclyn Victor Terjatuh Kat Atas Pentas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.