Insiden Jatuh Kat Blog Chokilala & Jaclyn Victor Terjatuh Kat Atas Pentas

hehe tadi aku terblog hop lagi lah.

sungguh seronok la melawat blog orang kan

– – – – –

kali neh blog chokilala. pasal entry terbaru dia

hehe pasal dia jatuh kat utem.

masa aku terbaca tuh aku teringat

kisah jac terjatuh masa buat live performance dulu

tengok la vid kat atas tuh kan

tapi jac cool giler siap sound audience lagi “janganlah ketawa

pastu terus je menyanyi mcm biasa kan

– – – – –

hehe sungguh pro lah

boleh maintain selamba walaupun dah terjatuh mcm tuh sekali

sebelum tuh plak ada insiden kain misha omar tersangkut kat pentas yang sama

aisey !

sapalah yang design pentas tuh kan

sungguh lah tak menetapi safety orang yang nak guna. hehe

tak menepati OSHA standard la kalo camni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Insiden Jatuh Kat Blog Chokilala & Jaclyn Victor Terjatuh Kat Atas Pentas

  1. Aku dh baca dah…ada lagi satu kes artis tergolek..ko cari pasal OIAM…ada minah ni jatuh…tinggi jugak la dia jatuh…kesian dia..lepas tuh terkeluar la plak malam tuh…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha aku perasan gak. cuma tak secool jac la kan. hehe siap sound audience balik. hehe 🙂

    Reply

    Aku cover dengan pumping jer Reply:

    Jac penyanyi dh graduate…diorang ni penyanyi undergraduate..hehe..xcukup pro lg..

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha ko mmg tough, pumpung 1 jari je kan. hehe 🙂

    Reply

    Aku cover dengan pumping jer Reply:

    takde la satu jari…pumping knuckle je mampu…tuh pon kalau kena firedrill…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha korang pun pernah kena ke eh ?

    Reply

    life4hire Reply:

    mesti la kena siot…kitorang last batch kena kaw2 punya..budak2 lepas tuh semua lembik…report kat warden…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha tuh la pasal wrist aku boleh power nak pegang kayu hoki. hehe 🙂

    Reply

    nikillas Reply:

    ha’a… aku ada tgk gak vid tu.. tapi aku rasa bukan OIAM la.. Gangstarz.. ke salah video aku tgk ni.. huhuhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe tuh la aku baru nak sound. heeh 🙂

    Reply

    Aku cover dengan pumping jer Reply:

    hehe…btol la….gangstarz la…cover2

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha pi pumping nuckles kat tar hall cepat. haha 🙂

    Reply

    Arapaima sama tak dengan aeropama? Reply:

    tar hall jauh sangat wei…aku pumping kat jalan tar depan kondo aku bleh tak? jalan tar pon kira jauh jugak tuh !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha tar hall la baru classic dan classy. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge