Ini Adalah Cubaan Berani Untuk Meletak Caption Gambar Ala2 The Big Picture Boston.com Hehe :)

saya selalu melawati big picture di paparan laman web boston.com

mmg menarik gambar-gambarnya di sana kan. kadang2 terasa hendak memilik dSLR pula

saya perhatikan caption gambar mereka agak jelas dan agak standard

jadi kali ini saya nak cuba juga gaya2 caption ala2 big picture pula. mempersembahkan!

A local Pathan man is busy preparing doodhpati chai (buffalo milk tea) at Sabzi Mandi (fruit and vegetable market) near Sector I10, Islamabad, Punjab Province, Pakistan on 23 March, 2011 (Khairulnizam Omar/KNIZAM ARTWERK)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Ini Adalah Cubaan Berani Untuk Meletak Caption Gambar Ala2 The Big Picture Boston.com Hehe :)

  1. wahhh panjang janggut org tu, hehhe

    Terkini : Belasah Ibu Sebab Kahwin Lain

    Reply

  2. hahaha.. cam siot jer. perlu ke ade caption semua tu? aku ni tak tau ape mende nak kasik caption panjang gile. +__+”

    Reply

  3. actually ada guideline camne nak buat caption yg bagus ni, lupa plak kat mana.. yg penting caption describe subject, kat mana, bila.. nak panjang sikit relate kan subject tu ngan news yg cuba dibawa..
    gambar2 news mmg sesuai sgt ada caption

    Reply

  4. dia masak pe tu..hahahah

    Reply

  5. Memang style ah kat Boston tu. Ada la sikit iras2 style kat situ. hehe.

    Reply

  6. caption tu dah satu perenggan bro..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge