Incredible India! Fly to Kolkata, Kochi & Trivandrum – Air Asia Latest Promotion !

wahhhhh air asia dah pergi banyak town dalam india lah

dekat plak ngan islamabad ngan pakistan kan. hehe 🙂

kalau ok ada chance aku balik malaysia transit kat mana2 kat sana kan

boleh la kill 2 birds using 1 stone kan. balik kampung sambil jenguk2 tempat orang

alangkah bestnyer kalau mas ada direct flight ke islamabad kan

walau macam mana best pun airlines yang lain, mas tetap di hati ku. haha

tu la kan. apsal la mas cancel direct flight ke islamabad kan

kalo tak takde lah aku nak susah payah naik thai airways or singapore airlines nanti

dah la kena transit kat suvarnabhumi or changi kan. aisey. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Incredible India! Fly to Kolkata, Kochi & Trivandrum – Air Asia Latest Promotion !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.