Importation of Rose Apple, Mango, Kuini & Bacang to Malaysia Requires Import Permit & Phytosanitary Certificate

ha tu dia terpampang besaq punya kat KLIA arrrival hall poster neh

sedap wooo mangga kat pakistan ni. memang tengah peak season la sekarang

setakat buat juice, lassi ngan makan begitu sahaja je kat sini. hehe 🙂

kalau bawak balik sekotak, confirm la kastam yang akan dapat

kena sedekah je la kat depa kan. hehe 🙂

apa2 pun jangan cakap takde warning, dah terangtangtang poster neh kat KLIA ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Importation of Rose Apple, Mango, Kuini & Bacang to Malaysia Requires Import Permit & Phytosanitary Certificate

  1. Pandai2 la nak idup… hehehehe…
    makan aje sepuas-puasnya di oversea… hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe last year ada member aku kena sedekah 3 kotak mangga kat kastam klia. hehe 🙂

    Reply

  2. Pingback: Tweets that mention Importation of Rose Apple, Mango, Kuini & Bacang to Malaysia Requires Import Permit & Phytosanitary Certificate — KNizam Artwerk -- Topsy.com

  3. last time balik kastam punggah beg sbb bawak buah nona..tapi sebab bukan adik beradik mangga, so pakcik kastam tak merasa la..haha

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : hehe confident je lalu green lane tu hehe 🙂

    Reply

  4. peraturan baru ka? huhuhuhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    boy : hehe x sure la plak baru ke lama ke hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge