I’m Back. Very Long Journey. Penat. Exhausted. Sleepy Lor. Haha !

aku dah sampai kl @ 2000hrs tadi

giler jauh woooo drive from jb-pasir gudang-jb-kl

dekat 450km tuh. haha penat giler

panas plak tuh. stop banyak kali sebab nak beli air dan buang air. haha

nantilah aku blog pasal convo adik aku kat utm ngan jalan2 cuti malaysia kat jb + makan2

ni aku bagi hint tempat makan yang aku pergi masa lunch tadi. hehe

sekarang aku nak rest dulu ya.

esok kerja beb !

arghhhhhhhhh apsal la kejap sangat cuti neh eh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “I’m Back. Very Long Journey. Penat. Exhausted. Sleepy Lor. Haha !

  1. Cepat upload gambar makan-makan tu!!! 🙂

    Shah’s last blog post..Congratulations Wafa & Mas

    Reply

  2. Selamat kembali… Teruskan siaran ye.

    AkakPokPek’s last blog post..I HAVE SEEN WALL-E

    Reply

  3. Salam ziarah… waa cam best jerr .. hehehe… anyway have your rest… nice blog dowh…

    Adry’s last blog post..Hilangnya Kilauan Emas…

    Reply

  4. Pingback: negaraku.net

  5. kan aku dah kata tak cukup weekend 2 hari hehe

    zamz’s last blog post..IRM’s Orphanage Library Project: Yayasan Ain Maisarah,Chemor,Perak

    Reply

  6. huhu..berjalan nampak. 🙂

    earncent’s last blog post..What kind of Payment Processor You Use?

    Reply

  7. get a good rest man, and keep the photos coming! :up: :up:

    bongkersz’s last blog post..Congrats Chong Wei! and Fork & Knife @ Jalan Song

    Reply

  8. shah : hehe sabar2 ek. banyak giler gambar makanan neh. hehe 🙄

    Reply

  9. app : hehe siaran tergendala lah masa kat jb hari tuh. hehe 🙄

    Reply

  10. adry : hehe thanks. kena rest cukup2 neh. hehe 🙄

    Reply

  11. zamz : hehe tu la kan tak cukup la weekend 2 hari tuh. hehe 🙄

    Reply

  12. earncent : hehe berjalan sakan ya. hehe 🙄

    Reply

  13. bongkerz : hehe thanks bro 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge