I’ll Be Heading To Kolej Matrikulasi Melaka at Londang, Masjid Tanah, Melaka This Weekend !

hehe tadi adik aku call minta datang amik dia kat kolej matrikulasi melaka

aku dah la tak tahu kat mana ntah kolej tuh. dengar cerita kat area masjid tanah

rasanya aku pernah sampai kat sana masa aquaria klcc treasure hunt hari tuh

eh silap masa tuh lalu uitm lendu lah ! haha silap. sorri !

so sabtu neh pepagi aku akan ke pintu pagar kolej matrikulasi melaka lah

then terus balik kampung halaman kat jasin, melaka

hehe best dapat balik kampung kan. dapat menikmati masakan ibu !

dapat menghirup udara segar yang nyaman kat kg terentang, jasin melaka

dapat rileks habis2an kat kampung. dah lah takde 3G

dapatlah berehat kejap drpd blogging

tengoklah nanti kalau ada signal gprs aku akan blog jugak dari jasin nanti

hehe aku balik kampung weekend adjer. ahad tuh hantar adik aku balik kolej and then terus lah balik kl balik. hehe berapa banyak perkataan balik daaaaaaa dalam ayat neh kan. haha 🙂

dengar cerita anak en_me memang lumayan pun ada kat matriks neh jugak. hehe

hari tuh en_me sesat. rasanya kali neh aku plak sesat kot. haha

hoohohohhoho balik kampung…. hohohoho balikkkk kammmpunng !

hatttiiii giirrrrraaaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaggggg ! haha 🙂

p/s – tapi kalau tersekat dalam jem plus highway, terus hati geerrrraaaaaaaaaaammmmmmmmm !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “I’ll Be Heading To Kolej Matrikulasi Melaka at Londang, Masjid Tanah, Melaka This Weekend !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.