Iklan TVC “Kami Anak Malaysia” & Pertandingan Di Website “Kami Anak Malaysia” !

tadi masa tengok abpbh 2009, nampak keluar iklan cool neh

pasal iklan kami anak malaysia

lawa siot iklan neh

dah lama rasanya malaysia takde iklan pasal berbilang kaum

menyanyi bersama dan masuk vclip bersama

nampak ceria dengan pesta jalan2 cuti2 malaysia dan jjcm sekali

siap dengan ada semua bahasa, bahasa malaysia timur pun ada beb !

tabik spring aku ngan producer ngan anggotakerja yang terlibat dengan iklan neh

memang cool !

aku check website diaorang pun lawa giler ah

tabik sekali lagi

memang lawa. dengan design yang cukop mantop ! haha

apa lagi korang pergilah tengok tvc dia.

pergilah lawat sekali blog dia.

pastu ada pertandingan beb ! just submit vid pasal malaysiana kan

hehe mcm ada chance nak menang je kan. hehe 🙂

haha nak bagitau yang pertandingan terbuka kepada sekolah2 di malaysia sahaja ya

hehe chekgu bani hashim – sekolah ko boleh masuk ni. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh ada plak the making of that iklan kami anak malaysia

layan je lah ok ! haha

amacam ?

ok ke idak ek ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Iklan TVC “Kami Anak Malaysia” & Pertandingan Di Website “Kami Anak Malaysia” !

  1. Baru tengok kat TV tadi….memang enjoy….SATU MALAYSIA….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : mmg best kan iklan tuh. tabik dowh ! haha 🙂

    Reply

  2. baru tengok tadi gak.. ko memang cepat la knizam! hehe.

    memang best. cayala vid nih.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe biasalah. aku respect dengan camera angle. dan konsep cuti2 malaysia dalam iklan tuh.mmg cool giler ah ! terasa nak pergi taman negaralah ! haha 😉

    Reply

  3. wow.. gila la cuti2 malaysia punya iklan jugak ni..

    kan best kalo warga malaysia semua bersatu padu.. tak payah la bergadoh2 politik2 ni.. bosan!

    Reply

    KNizam Reply:

    myadlan : tu la kan. kan best kalau hidup dengan aman damai je kan. hehe 🙂

    Reply

  4. agak hebat gak r untuk iklan gov mcm tue.. =)

    Reply

    KNizam Reply:

    maja : memang cool giler. tabik beb ! hehe 🙂

    Reply

  5. yah
    memang menarik sekali
    ade ek iklan ni time ABPBH tadik?
    tak pasan lak*

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : ada tu yang aku perasan pasal iklan neh tuh. hehe 🙂

    Reply

  6. not bad. not bad.

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : hehe tu la kan. cool giler ah

    Reply

  7. Baru je tengok tadi. Dah ada dalam blog dah? hehehe =) Memang menarik iklan tu…

    Reply

  8. aku pun suka iklan tu.. memang best la!!

    Reply

  9. cool kan . . . siap ada seni kata, bahasa melayu, cina, india, iban apa lagi ye . Inilah baru di katakan Malaysia.

    Reply

  10. Mmg best masa tgk iklan tu… Rasa sungguh harmoni jer… Mmg menarik gila…

    Reply

  11. yep..mmg xleh disangkal lagi..mmg mantop….rasernye da lama sgt iklan camtuh xkua…bro…p blog aq…tgk satu video aq post…konsep lebey kureng sma r ngan iklan tu…cuma dia vklip music..pon besh gak…

    Reply

    KNizam Reply:

    azrie : best je nengok iklan ala2 cuti2 malaysia neh kan. hehe 🙂

    Reply

  12. sekarang ni website tu ada lagi ke tak

    Reply

    KNizam Reply:

    diad : x sure la ada lagi ke idak. boleh cuba kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge