Iklan TVC “Kami Anak Malaysia” & Pertandingan Di Website “Kami Anak Malaysia” !

tadi masa tengok abpbh 2009, nampak keluar iklan cool neh

pasal iklan kami anak malaysia

lawa siot iklan neh

dah lama rasanya malaysia takde iklan pasal berbilang kaum

menyanyi bersama dan masuk vclip bersama

nampak ceria dengan pesta jalan2 cuti2 malaysia dan jjcm sekali

siap dengan ada semua bahasa, bahasa malaysia timur pun ada beb !

tabik spring aku ngan producer ngan anggotakerja yang terlibat dengan iklan neh

memang cool !

aku check website diaorang pun lawa giler ah

tabik sekali lagi

memang lawa. dengan design yang cukop mantop ! haha

apa lagi korang pergilah tengok tvc dia.

pergilah lawat sekali blog dia.

pastu ada pertandingan beb ! just submit vid pasal malaysiana kan

hehe mcm ada chance nak menang je kan. hehe 🙂

haha nak bagitau yang pertandingan terbuka kepada sekolah2 di malaysia sahaja ya

hehe chekgu bani hashim – sekolah ko boleh masuk ni. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh ada plak the making of that iklan kami anak malaysia

layan je lah ok ! haha

amacam ?

ok ke idak ek ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Iklan TVC “Kami Anak Malaysia” & Pertandingan Di Website “Kami Anak Malaysia” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.