Iklan Terbaru STA Travel Ni Betul-Betul Membuatkan Aku Rasa Nak Travel & Buat Movie Guna 5DMII Lah!

ok aku just nak korang tengok dulu2 videoclip2 terbaru STA travel from Oz ni

tengok betul2 sebab ada sesuatu yang aku nak blog pasal ni nanti hehe 🙂

tengok jangan berkelip2 hokey. tau la dah nak buka puasa tuh kan hehe 🙂

amacam ? cool tak videclip iklan terbaru STA travel ni ?

serius cakap la, lepas nengok ni memang aku rasa teruja giler nak travel lagi

kadang2 masa travel kita asyik snap pic sana sini, terlupa nak snap sekali or record video kan

kadang2 kalau ada record video pun mcm ala kadar je

tapi seriously masa aku travel memang aku lagi banyak snap pic daripada video

tapi bila dah balik, and playback video kat laptop boleh senyum sorang2 woooooo

hehe jom travel! eh silap. jom travel dan buat sekali video mcm mamat dalam STA travel atas tuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Iklan Terbaru STA Travel Ni Betul-Betul Membuatkan Aku Rasa Nak Travel & Buat Movie Guna 5DMII Lah!

  1. wah. smart. ada iklan gak eh STA ni. cawangan STA ni ada je kat Uni dekat Newcastle ni. aku ada bag kain dia 😀 tapi kalau melancong memang best pun!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge