Iklan Sony Bravia & Pembikinan Di Sebalik Tabirnya – Superb !

actually neh iklan lama

aku baru perasan masuk rss feed youtube aku. hehe

korang tengok dulu iklan sony bravia tv kat bawah neh

pastu bolehlah tengok mcm mana sony buat iklan tuh

kat bawah neh ala2 the making of the ads lah kan

memang superb beb !

aku hengatkan banyak guna cgi je !

rupa2nya mmg real building with real paint

and real explosion. hehe cool giler

memang mantap idea dengan pelaksanaan diaorang neh kan….hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Iklan Sony Bravia & Pembikinan Di Sebalik Tabirnya – Superb !

  1. Kreatif betul iklan ni. Macam mana la diaorang bleh dapat idea canggih begini….

    Reply

  2. … perghhh.. kaya sekejap salesman cat….

    Reply

  3. tak dapat disangkalkan lagi

    usaha tangga kejayaan

    Reply

  4. pergh…mantap siot..aku ingatkan dia guna CGI jugak..rupanya memang real…haha…

    Reply

  5. salute! hahaha.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : tu la kan. cool giler ah 🙂

    Reply

  6. pergh…
    cun siot..
    there is no limit to creativity,
    the limit is only in your head.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe cun banget sehhhhh 🙂

    Reply

  7. wah… buat earth hour sejam jer…
    lepas tuh buat balik pencemaran bumi… tak patut..
    depa pakai water color atau cat ni…

    kedua-duanya memburukkan bumi…
    memang propaganda betoi…

    *negative tinker… sorry bro! haha

    Reply

    Mindaku Di Sini Reply:

    dia guna cat enviroment friendly…tp friendly tahap mana aku tak tahu la..

    Reply

    KNizam Reply:

    mindamu di sana : hehe tuh la kan. surelah friendly ngan alam sekitar kan. hehe 🙂

    Reply

    Azman Ishak Reply:

    kekeke… aku ni suke buat
    kontroversi kan.. bahaye betoi.. kekek
    tak mo dah ar komen macam ni…
    nanti kene gam~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : ntah. mandai2 je ko ek. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe cat mesra alam lah. hehe 🙂

    Reply

  8. super mantap!!
    eh mcm syok lak kan kalo dpt main cat..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe mahal wooooo cat 🙂

    Reply

  9. very creative..i likeeeeee..

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : tu la kan. real cat tuh. hehe ntah2 air kaler adjer. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge