iklan kerja kosong kat petronas

siapa mahu kerja kosong? click je lah kat bawah nih, ala submit jer resume tu dulu. hehehehe. pada siapa2 yang fresh gradpun boleh apply gak. kurang la sket rate unemployment kat malaysia ni nanti. good luck fellas! πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 responses to “iklan kerja kosong kat petronas

  1. zakiah bt ibrahim

    fresh graduat from utm skudai. Management(marketing)

    Reply

  2. Saya ingin menjadi staff petronas dan ingin menimba pengalaman bekerja di offshore.
    Bagaimana cara untuk saya menceburkan diri dalam syarikat petronas.

    Reply

  3. sirajuddin : rasanya kena submit online di website petronas ya πŸ‘Ώ

    Reply

  4. christina itai

    bagaimana cara memohon kerja offshore?

    Reply

    KNizam Reply:

    christina : cuba call direct ke petronas ya πŸ™‚

    Reply

  5. npe mintak keje offshore ni ssh sgt?
    dh bpe kali apply tp x jgk dpt..

    Reply

    KNizam Reply:

    mazli : alamak saya tak sure la camner nak minta πŸ™‚

    Reply

  6. saya ingin memohon pekerjaan dalam petronas bagaimana saya ingin memohonnya

    Reply

    KNizam Reply:

    azman : rasanya kena apply direct ke petronas. cuba masukkan cv dalam website petronas tu ya πŸ™‚

    Reply

  7. klu ade peluang saya ingin memohon jawatan proses technision itupun jika saya ade peluang….

    Reply

    KNizam Reply:

    azman : insyaAllah ada peluang tuh πŸ™‚

    Reply

  8. tolonglah saya dapatkan pekerjaan dalam petronas ni

    Reply

    KNizam Reply:

    azman : cuba check website petronas ya πŸ™‚

    Reply

  9. takde ke orang yang kerje dalam petronas nak tolong saya dapatkan kerja dalam petronas ni kesian saya nak sara keluarga

    Reply

    KNizam Reply:

    azman : better call terus hr petronas lagi bagus kot. saya takde kaitan dengan petronas ni ya πŸ™‚

    Reply

  10. knizam ni keja petronas kah..

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : tak la zamz. kalau keje petronas dah lama ko nampak gambar carigali adjer. haha πŸ˜‰

    Reply

  11. knizam mcn ner nk mohon ye

    Reply

    KNizam Reply:

    yie : hehe cuba call direct ke petronas. kalau tak silap boleh submit resume terus ke website dia tuh jugak. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. kenapa cari yang petronas je.. kan banyak lagi company offshorekat laut nie ..
    Contoh: Vastalax, Sarku,UDPS,ALAM DINGIN,SLUMBERGER,GEOWELL,PETROSERVE,HANDAL,SPJ,SGS,TRISYSTEM,TRACTOR
    DAN BANYAK LAGI LAH KALAU TULIS SEMUA KAT SINI MEMANG TAK MUAT.. TAPI KENAPA CARI KAT PETRONAS JE? SEBENARNYA KORANG MEMILIH KERJA BUKAN SUSAH NAK DAPT .. APA APA PUN LU PIKIR LAH SENDIRI… SEBAB AKU SALAH SEORANG CREW OFFSHORE…

    Reply

    KNizam Reply:

    sabri : hehe kalau nak, banyak rezeki sebenarnya kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. ingin memohon kerja kt petronas macam mana hendak buat resume,

    Reply

    KNizam Reply:

    andy : hehe cuba hantar terus ke petronas website ya πŸ™‚

    Reply

  14. boleh saya tahu macam mana nak minta permohonan kerj di bawah petronas..

    Reply

    KNizam Reply:

    hafizi : sila contact direct ke petronas. layari lamanweb petronas ya. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. hai,, macam nak buat resume kt petronas.boleh minta nbr di petronas atau pun alamat petronas.kalau bolah sila beritahu web petronas tersebut.

    Reply

    KNizam Reply:

    andy : sila layari lamanweb petronas ya πŸ™‚

    Reply

  16. saya mahu minta kerja carigali kat petronas bahagian sambung paip.kalau boleh jika ada company yang tanggung safety kos.saya maklum kepada saya ke nbr ini,0138480255.

    Reply

    KNizam Reply:

    andy : sila layari lamaweb petronas ya πŸ™‚

    Reply

  17. oic, nnti saya cuba masuk laman wed itu,,,,tq k,,

    Reply

    KNizam Reply:

    andy : ok πŸ™‚

    Reply

  18. nama:salleh bin udoh
    umur:24tahun
    status: berkawin
    alamat:386 taman sena. labu besar kulim kedah 09010 kedah

    memohon kerja bahagian tukang welding pengalaman 5thn bahagian tersebut.

    gikalau ada jawatan kosong tersebut tolong ubungi saya di zeck2uu@yahoo.com. atau pon di no:0132032441 sekian terima kasihh

    Reply

  19. mohamad izri affendi

    saya fendi berumur 21 thun ,bru habis blajr dari politeknik kuching sarawak, mengambil sijil kejuruteraan mekanikal petrolium…….. jika ada kekosogan kerja di mne2 syarikat petronas sila hubungi sy di 0135017685 atau email fendi89_club@yahoo.com

    Reply

    KNizam Reply:

    izri : sila submit resume terus ke lawan web petronas ya πŸ™‚

    Reply

  20. alll ada pa dgn petronas?? klo kmu ada sodara dkat sna bru lah bolh msuk sna. . petronas tu pilih org bkan tgk kbolehan haha ini keyataan bkan pendapat

    Reply

  21. mcm mana saya nak contact petronas berkenaan jawatan kosong ?

    saya nak minta jawatan sebagai pedestral kren..

    Reply

    KNizam Reply:

    bangau : sila ke laman web rasmi petronas ya. πŸ™‚

    Reply

  22. kalau nak contact petronas bukan dari laman web rasmi.. iklan akan di buka dari department ke department sko sahaja.. πŸ™‚ dulu saya macam korang jugak tpy sekarang dah tahu dah selok belok..cuma yang penting korang msti kenal HR Department di sko..and lepasan dari INSTEP tu cerahlah peluang dia dlm sektor oil and gas.. πŸ™‚

    Reply

  23. Peluang Keemasan Menanti Anda.
    Kekosongan di Syarikat Petronas…bekerja sebagai pump attendant.
    Masa Bekerja:24 jam (rotate shif).
    Lelaki dan perempuan.
    Berpengalaman/tidak boleh memohon.
    ASAP. Sila hubungi 0135017685 Fendi.

    Reply

  24. HERMAN AK NUGU

    SAYA INGIN BEKERJA DI TEMPA KERJA PETRONAS…JIKA ADA KEKOSONGAN MECHANICAL FITTER BOLEH HUBUNGI SAYA DI NO 0137349421 DAN BOLEH EMAIL SAYA MANHERNANDES@YAHOO.COM

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge