Iklan Hari Raya PETRONAS 2008 – “Mak OK”

macam biasa aku suka la dengan iklan petronas kali neh. hehe

aku dapat from blog topotato giler kentang tadi. hehe

setelah banyak pasal kisah bapa/ayah/daddy je kan <— rujuk iklan raya/merdeka dua tiga tahun lepas (1) burung apa ? dan (2) aiman gyver dan (3) atuk dah pakai pampers ?

psstttt iklan raya ni pasal operation jugak la… adusssss 🙄

lembut je suara mak dia kan <— maria arshad ke yg berlakon ek ?

anak dia mesti seorang blogger kan. tidak boleh lekang dengan internet gitu. hehe 🙄

pastu kopitiam yang anak dia pergi tuh sungguh klasik

aku rasa cam nak pergi je kat sana minum2 kopi 🙄

dan pastinya berblog sekali !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Iklan Hari Raya PETRONAS 2008 – “Mak OK”

  1. me tak tengok lagikkks..

    en_me’s last blog post..hitam manggustang

    Reply

  2. wakakakakaka mak dia heran ngan prangai anak dia last skali
    lawak la!! 😀

    Adila’s last blog post..Selamat Kembali ke Sekolah!

    Reply

  3. itu pon anak dia ada perasaan.. kalu yg xder perasaan mesti marah balik pakcik tuh.. :vangry:

    smaelz83’s last blog post..How Good Is Your Readability

    Reply

  4. yeah aku jumpa iklan ni dulu sebelum knizam.. hohooho 😮 😮
    maria arshad ke yg jd mak dia tu???

    topo’s last blog post..iklan hari raya petronas 2008 – mak ok….

    Reply

  5. @pp ada tgk gak iklan ni..
    mak dia cool ek..
    kalau @pp tu, dah kusiapkan rotan bantai itu anak!!!!

    @k@kPOKPEK’s last blog post..WHAT IS A MARRIAGE?

    Reply

  6. maria arshad has aged…
    sedih pulak tgk iklan ni..

    kawaii_desu’s last blog post..Al- Fatihah…: when the heart stops beating..

    Reply

  7. en_me : hehe kena tengok tuh en_me. hehe 😀

    Reply

  8. adila : hehe iklan neh best gak kan. hehe cool la mak dia kan 😀

    Reply

  9. smaelz : hehe tu la kan. aku nak pergi la kopitiam hotel tuh. hehe 🙄

    Reply

  10. topo : hehe ko lagi pantas rupanya. haha :mrgreen:

    Reply

  11. app : hehe garangnyer. x seswai berlakon as maria arshad. hehe 🙂

    Reply

  12. kawaii : tapi cool la gak maria arshad jadik mak. mak okkeeyyyyy. hehe 🙄

    Reply

  13. ya ampun…menitis airmata aku bila anak dia cakap..’Mak tau tak, man sayang mak!!’…kita jarang nak lafazkan benda tu btul2 kat mak kita secara ikhlas kan??. 😥 😥

    Reply

  14. arnabgumuk : tu la kan. suka la ngan iklan2 camni. best je mak dia. suka dengan suasana kampung tuh. hehe 😥

    Reply

  15. kalau kau perasan byk pengajaran dalam iklan tersebut terutama mengenai ‘ibu’.

    ceh dah jumpa dulu si topo. aku baru nak cari, tu pun pasal blog aku diban ip huhu.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  16. megat : hehe aku suka suasana kampung dengan kopitiam hotel tuh. terasa nak pergi je set penggambaran neh. hehe

    apsal blog ko kena ban ip ? youtube ban ke ? hehe

    Reply

  17. aku rasa anak die tu engineer atau arkitek
    ada kertas besar kt bwh laptop die tu.. ke itu alas meja?

    myadlan’s last blog post..Ramadhan’s Tag and Facelift

    Reply

  18. myadlan : anak dia blogger la. hehe ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge