Iklan Hari Raya Aidilfitri & Selamat Hari Merdeka Petronas 2011 – Tangan Ini / My Hands

wahhhh dah keluar la iklan petronas aidilfitri 2011 kali ni

memang nampak best. suka dengan mesej dia.

iklan yang simple tapi agak la touching kan. hehe 🙂

ada dua version, version bahasa melayu dan bahasa inggeris

so amacam? apa komen anda

tapi personally iklan hari raya aidilfitri petronas yang paling aku minat yang kisah bapa dia sakit tu

yang pasal anak dia sebut “abah jangan lupa pakai lampin tau!”

lagi satu iklan pasal “burung murai” memang best, idea yang malar segar

dengan music yang best, boleh mengalir ayaq mata naaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge