Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H Kumpulan TM – Hadiah Raya Khabir Bhatiar Buat Anda!

hehe aku terperasan si topotato giler kentang post pasal iklan neh

puas gak aku mencari youtube dia tadi. hehe tak jumpa dowh

overall iklan neh best gak la

sebab ada unsur2 emosi cikgu fatimah tu

dengan unsur2 jgn pandang belakang sekali. haha !

eh kat mana dia shot suasana berlatarbelakang kan klcc tu eh ?

kampung baru ke tu ?

anyway suasana kat kampung tuh yang paling best.

hohoho balik kampung…… eh dah nak musim balik kampung eh

minggu depan semua akan start balik kampung

kl akan kembali sunyi bila semua pakat cabut balik kampung masing

aku insyaAllah akan balik sabtu pagi

p/s patut la best khabir bhatiar yang direct. no wonder la kan. hehe πŸ™‚

memang la best sebab camera angle khabir mmg terbaek la kan

semua filem2 dia camera angle mmg aku respect.

sedap mata memandang. hehe πŸ™‚

haha paling x bleh blah aksi2 hohoho last sekali tuh

mmg riang ria betul. neh barulah iklan raya yang riang ria kan. hehe πŸ™‚

salam aidilfitri drpd kumpulan tm !

– – – – –

kat bawah neh iklan hari raya aidilfitri kumpulan tm tahun 2008

dan juga iklan hari raya aidilfitri kumpulan tm tahun 2007

mana lagi best eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 responses to “Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H Kumpulan TM – Hadiah Raya Khabir Bhatiar Buat Anda!

  1. hohoho aku mula2 nak tulis gak kata khabir bahtiayg direct.. tapi x jumpa sumber sahih.. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : la sebelah youtube yang ko post tuh kan ada details info pasal iklan neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. Rasanya lah Kg Baru..sbb angle dari situ je yg leh ngadap KLCC

    Reply

    KNizam Reply:

    anuarsalleh : perghhh cun la view camera tuh kan. mmg cool siot πŸ™‚

    Reply

  3. yeah mmg best video ni.. semat seh…

    Reply

    KNizam Reply:

    killvearn : hehe ada unsur2 lawak dalam emosi tangis. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. part last tu,perut macha tu mmg menggoda πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : haha balik kamppoongggg hohohohoh πŸ™‚

    Reply

  5. giler cool iklan dia. memang best. huhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe best giler kan. ada jugak la iklan raya best tahun neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. aku pun baru pasan iklan tu harini…
    nice..
    not bad…
    dan ade unsur2 humor sket…

    cume lakunan pierre (btol ke spelling nih?) agak kayu…
    haha

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tu lah ada unsur2 pandang belakang. expression muka mcm nampak hantu. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. tetibe aku terase hibe tgk iklan2 ni bila dapat feel apa yg diorang sampaikan..=)

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : sebab ada scene balik kampung kot. best kan. dapat jumpa keluarga. adoyai x sabarnyer nak balik kg. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. akhirnya ada juga iklan yang mahal seperti ini. dari khabir bhatiar pulak tu.

    memang cun!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tu la kan. teknik camera yang mengkagumkan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Pingback: Khabir Bhatiar, Hasilkan Iklan Hari Raya Aidilfitri 1430H | MEGAT

  10. Selalunya tiap-tiap tahun, Petronas akan keluarkan iklan rayanya. Tahun ini saya tiada pula.

    Reply

    KNizam Reply:

    afyan: hehe mungkin belum lagi kot. kita tunggu next week. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. iklan raya tm sudah bermulaaa… iklan petronas pulak lepas nih.

    Reply

    KNizam Reply:

    fatah : hehe tuh la kan. x sabar2 nak tunggu iklan petronas neh sebenarnya. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. Pingback: Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H | TM Raya 2009

  13. woit! haa… jangan lupa, my lil’ bro was the soundman for TM raya tvc last year. tahun ni, tak tau ler iklan apa yang dia buat. dia kan selalu nye pendiam je… dah raya baru dia kabo lol…

    Reply

    KNizam Reply:

    kue : wahhh shaidaley soundman ek. freelancing ke apa eh ?

    Reply

  14. iklan yang pire tu saya minat.akhir sekali balik
    kampung dengan lori.hahaha.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe part last tuh mmg lawak giler kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. 1malaysia di mana2, hatta iklan raya mahupun iklan anti rokok…

    Reply

    KNizam Reply:

    zahack : hehe tuh la kan. 1malaysia power la impact dia kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. eh… its his job ler… bukak ler website imaginex, ada muka dia. sinema malaysia pun ada, but no pic πŸ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    kue : wahhhhhh bangga saya πŸ™‚

    Reply

  17. Yang aku paling suka, awek (nama Ana) dalam iklan ni cun la. Siapa tahu apa nama sebenar dia?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.