Iklan Hari Raya 2010 TV3 – “Sinari Lebaran” – Dah Mcm Iklan Krismas Plak, Dengan Atuk Santa Berbaju Melayu Bagai! HeHe

apsal sekali tengok dah macam iklan krismas plak ni ?

salah konsep ke mende? hehe tak tahan betul aku nengok komen2 dalam youtube tuh

tapi apa2 pun lagu sedap, cuma video agak kureng la. kena kerja lebih keras sket la TV3 ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Iklan Hari Raya 2010 TV3 – “Sinari Lebaran” – Dah Mcm Iklan Krismas Plak, Dengan Atuk Santa Berbaju Melayu Bagai! HeHe

  1. Iklan yang tak menarik dan lari konsep.

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe mmg hampeh aku pun x tahu apa nak disampaikannya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. fail.. heads should roll.. sapa nyer idea nih patut kena sack.. syok sendiri jer lebih..

    Reply

    KNizam Reply:

    reed : haha sampai la ni xde apa2 pun hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. sape punya idea la wat iklan camni..adoii tv3..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : tv3 dah terlampau glamer ni rasanya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. kalau turn on aku nye skeptikal minded, macam ada something hidden…. hmmm

    Reply

    KNizam Reply:

    tekong : hehe semua nyampah dah salah concept ni sebenarnya kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. aduyai…
    (-_-;)

    Reply

    KNizam Reply:

    drakula : hehe semua mengeluh teruk eh hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Macam deepavali pun ada…

    Reply

    KNizam Reply:

    nafastari : hehe semua elemen ada kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. aku tgk dgn tenang pon bole terstart aku pnye skeptikal mind..
    mmg ade hidden pn…tv3 da jd medium ajaran s***t ke skrg?

    Reply

    KNizam Reply:

    mie : hehe tu la pasal kan. tengok sekali je dah cukup kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ok je…1 malaysia..

    Reply

    KNizam Reply:

    piritz : hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. muahaha tajuk dah menjelaskan segala spekulasi. jadi tak perlu penerangan berjela. sekali tengok orang dah paham. nice bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha seb baik aku sempat dload masa dia awal2 masuk tv hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. tgk video dh mcm sambut raya,krismas dgn hari wesak la…

    Reply

    KNizam Reply:

    fathi : aku pun x paham mcm mana la depa boleh x perasan ni kan. hampeh sungguh haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. aduhai…xpenh tgk la iklan die…

    Reply

    KNizam Reply:

    niesa : hehe kena la tengok jadikan sempadan dan pengajaran hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. nasi dah jadi bubur

    selama beberapa hari ianya disiarkan tu pun dah cukup membuat penghinaan itupun satu kejayaan missi mereka.. Harus ada tindakan undang undang diambil..kena siasat TV 3 ( angaka 3 ) ini pun dah berkonsepkan trinity
    Tak heran Nama TV3 ( Trinity Vision 3 ) Patut Di Boikot TV3 ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    nasi : tuh la kan. hampeh la depa ni kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge