Iklan Hari Raya 2010 Petronas – “Kisah Terlanjur Maznah dan Fendi” ! Memang Kelakar, Terbaek DOwh !

walawei sekali sekala buat iklan kelakar mcm ni ala2 noir black n white mmg best la

i loike! ter baek ah petronas. hehe suka sangat dengan iklan hari raya petronas 2010 ni

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin <—- version kad raya

slmt hr ry mf zhr btn <—- version fb

SHRMZB <—- version twitter

tu dia siap bergamba2 ala2 black n white dua orang tuh kan

mcm best je kalau nak bergambar hitam puteh. hmmmm boleh dpt idea neh kan hehe 🙂

aki kat kedai emas tuh terlampau klasik sangat la kan

aku dah terimagine aksi gaduh kat kedai emas masa filem madu 3 p ramlee je tadi hehe

bertolak ansurlah !

nescaya selamat hari raya anda !

haha paling aku tak tahan tu mana la depa dapat idea nak bawaj rumah atas lori tu nak oooiiii

mmg klasik. siap dengan phone dail kat bawah, bayu kebaya ketat (oppsss puasa beb) hehe

apa2 pun mmg enjoy la tengok iklan petronas raya 2010 ni

biasanyer iklan2 sedih je kan tetiap tahun, tahun ni kita enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Iklan Hari Raya 2010 Petronas – “Kisah Terlanjur Maznah dan Fendi” ! Memang Kelakar, Terbaek DOwh !

  1. Excellent ads! Hilarious.

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : mmg cool kan. ala2 retro gitew hehe 🙂

    Reply

  2. hahhaha..mmg lawak la..tul la..camna depa dpt idea rumah atas lori tu erk..hahahha..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe kalau ada rumah mcm tuh baguih gak nooooo hehe 🙂

    Reply

  3. telefon klasik giler!
    dial kat bawah gagang.
    😀

    Reply

    KNizam Reply:

    drakula : hehe aku nak cari la telefon mcm tuh. now dah x banyak pakai landline kan. so nak pakai la hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge