Iklan Hari Raya 2010 F&N – “Bersama Di Hari Raya” – Whoa Sedap Gak La Lagu Neh Kan !

aku respect dengan iklan hari raya f&n, sedap siot lagu dia kan

memang menarik la iklan dia, lagi best daripada iklan TV3 kat bawah neh. haha

ni yang rasa nak pi beli oren f&n buat buka puasa neh nanti cik ooooiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Iklan Hari Raya 2010 F&N – “Bersama Di Hari Raya” – Whoa Sedap Gak La Lagu Neh Kan !

  1. Siapa artistnya?

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe x sure la plak aku ni hehe 🙂

    Reply

  2. ni singapore ads ni kan..semua artis singapore je ni 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe logik gak tuh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge