Iklan Hari Raya 2008 TV3 – Bang Siapa Masuk Rumah Kita Bang ?

hehe adibah noor mmg lawak la kan

sejak dulu dia mmg dah selalu berlakon iklan2 tv3

hehe tapi aku rasa tahun lepas nyer iklan lagi best lah

kat bawah neh iklan hari raya 2008 TV3

kat bawah neh yg tahun lepas

lagi lawak kan. hehe best wooo teringat aku nostalgi naik train from stesen keretapi kuala kangsar. memang best lah suasana kat town kuala kangsar. hehe

yang kat bawah neh iklan hari raya 2007 TV3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Iklan Hari Raya 2008 TV3 – Bang Siapa Masuk Rumah Kita Bang ?

  1. Salam aidil fitri. berhati2 di jalanan.

    Reply

  2. selamat hari raya bro!

    hari tu b4 raya aku pi training dengan mcoba. letih gile bro. hahaha

    fadh’s last blog post..selamat hari raya

    Reply

  3. selamat hari raya bro!

    hari tu aku pi training dengan mcoba. kong gile bro. hahaha

    fadh’s last blog post..selamat hari raya

    Reply

  4. tapi.. iklan ni kurang uummph la.. xda bagi impak sangat. lebih suka iklan petronas..

    nikillas’s last blog post..Salam Aidilfitri..

    Reply

  5. memang klako la tgk iklan tu. hahahah ada je idea depa ni kan.
    anyway selamat hari raya juga pada semua.

    Reply

  6. “kalo orang ckp org…kalo kucing ckp kucing”
    “kucingggggg”

    hahaha…hampeh…
    tp thn lepas lagi lawak…hehe… ๐Ÿ˜€

    amoi’s last blog post..Inflasi!!! Inflasi!!!

    Reply

  7. apa pun kedua-dua iklan tersebut ada peranannya tersendiri. dua-dua best :up:

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  8. selamat hari raya! ๐Ÿ˜€

    liyananaznim’s last blog post..Raya-raya Yay!

    Reply

  9. rudy : hehe salam aidilfitr kembali ๐Ÿ˜€

    Reply

  10. fadh : hehe salam raya ! training hoki ke ek ๐Ÿ˜€

    Reply

  11. nikillas : hehe tu la kan. last year lagi best ๐Ÿ˜€

    Reply

  12. tata : hehe selamat raye! ๐Ÿ˜€

    Reply

  13. amoi : hehe tahun lepas mmg lawak giler ah. kat kuale lagi! hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  14. megat : hehe betul gak kata ko. tapi akulagi suka tahun lepas lah. hehe ๐Ÿ˜•

    Reply

  15. liyana : hehe salam raye! hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  16. iklan tu kat kuala kangsar.my hometown

    jambatan sultan abdul halim
    stesen kereta api ktm kuala kangsar…

    Rindu Tol

    Reply

  17. soft : hehe yep kat kuale. bestnyer kuale kan. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge