Iklan Hari Raya 2008 TM – Kenapa Kita Balik Rumah Atuk Ni Ayah ?

dah ada pun iklan hari raya 2008 TM

ni antara iklan yang best tahun ni kan

syahdu je bila budak tuh tanya ayah dia

ayah dia ngan mak dia saja je bawak anak dia balik kampung

walaupun atuk ngan nenek dia dah takde

kenapa kita balik kampung ni ayah ?

sebab…. errrr (mata mula berkaca) dulu ayah tak pernah balik kampung

telefon pun tak pernah ke ayah ?

hah ! x terjawab ko kan…..sedey dowh! haha

kat bawah neh iklan hari raya 2007 TM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Iklan Hari Raya 2008 TM – Kenapa Kita Balik Rumah Atuk Ni Ayah ?

  1. ha.. ada ker iklan nih? x ternampak lg oleh ku~~

    smaelz83’s last blog post..Aidilfitri Card for You (Rob from someone)

    Reply

  2. download terus la cam nie..
    hehe…
    😀

    menteil’s last blog post..Widget Upin Dan Ipin

    Reply

  3. best betoi laa macam ni… kompom aku sedut seh…. mau besar file ni..
    tapi best punye pasal… koleksi comercial raya… susah nak carik yang best best… thanks for sharing bro.

    YouTube-downloader – Here I Come~
    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Kad Raya – Terime Kasih Semua

    Reply

  4. smaelz : hehe takkan ko x perasan kot. dah selalu dah. hehe 🙄

    Reply

  5. menteil : hehe download jangan tak download. hehe :mrgreen:

    Reply

  6. kreuger : hehe banyak dah ke koleksi ko. aku tengok iklan yang best petronas ngan tm je la setakat neh. hehe :confusedlot:

    Reply

  7. sedihnya…
    tak terjawab si ayah tu..
    pengajarannya, selalula balik jumpa mak bapak tu
    huhu

    kawaii_desu’s last blog post..Minal ‘Aidil Wal Faizin…. the spirit of forgiveness

    Reply

  8. teringat drama yang ditayangkan di tv3 sabtu minggu lalu huhu.
    aku dah dload semua iklan-iklan raya wahaha.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  9. Thanks for articles share..

    Regards..

    Reply

  10. tak pernah tgk lagi iklan TM yg baru ni…

    amoi’s last blog post..Inflasi!!! Inflasi!!!

    Reply

  11. Tak best pun iklan tuh. tah pape jek aku tgk. syahdu jauh skali. :mrgreen:
    ANd iklan murah yang tak masuk akal. Sedih? langsung tarak la. aku rase TM ni tak pandai nak buat iklan kot. Mesej yg disampaikan pun ekeleh… cikai2 jek. Comeon TM. you can do much better. Opps, you dont. look at the crappy 2007 ads. :confusedlot: :confusedlot:

    Reply

  12. kawaii : hehe sedey je kan. haha 😉

    Reply

  13. megat : cepat je ko dload ek. hehe salam raya bro! 🙂

    Reply

  14. mario : hehe no prob 🙂

    Reply

  15. amoi : hehe sekarang dah bolehlah tengok kan. hehe 🙂

    Reply

  16. zack : la x best ke ek. mungkin bajet sket kot tahun ni. hehe 😀

    Reply

  17. very good

    Danesh’s last blog post..Deluge 1.0.0 released

    Reply

  18. danesh : hehe thanks 🙂

    Reply

  19. memang sedih iklan raya tm kali ini…semoga iklan ini menyedarkan kita agar sentiasa berbakti kepada ibubapa walaupun mereka sudah meninggal dunia

    kita’s last blog post..Selamat Hari Raya Aidilfitri 08

    Reply

  20. kita : hehe aku lagi suka iklan MOT pasal adik dia balik kg naik motor. kelakar gilos. aku carik kat youtube tak jumpa la plaks. ahaks 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge