Iklan Gong Xi Fa Chai 2010 oleh PETRONAS – “In My Mind, My Father (The Elephant) Is Still The Strong Gentle Man”

wahhhh mmg banyak iklan best la lately neh kan

lepas satu, satu iklan chinese new year keluar

apa2 pun petronas mmg sah2 la akan keluar dengan iklan yang menyayat hati kan

best plak iklan kali neh. mmg ada aura tersendiri. siapalah director dia kan

memang tetiap tahun petronas akan mengeluarkan iklan2 berkualiti yang best

aku mmg respect la diaorang neh kan. memang cool dowh

kali neh pasal elephant yang sungguh gentle.

tempat shot pun cun woooo aku suka ngan suasana pasar mcm tuh

ni yg rasa nak pergi pasar neh kan. nak buat ikan masak lemon la hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Iklan Gong Xi Fa Chai 2010 oleh PETRONAS – “In My Mind, My Father (The Elephant) Is Still The Strong Gentle Man”

  1. mmg touching la iklan petronas terbaru ni. masih lagi mengekalkan tema kekeluargaan.

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe satu lagi koleksi iklan petronas yang wajib tonton kan. hehe 🙂

    Reply

  2. ahh..sedih plak tengok iklan ni..miss my dad..huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe rileks2 ya 🙂

    Reply

  3. hohoh kita seri dalam pencarian iklan petronas ni.. 😀 aku punya post pon dalam pukul 8 waktu Malaysia tadi.. hohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : haha aku hengatlan seri mende la tadi kan. hehe 🙂

    Reply

  4. walaupun tahun nie tak ada sentuhan yasmin, iklan petronas tetap menyayat hati

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : ya betul!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.