Ikhlas Tapi Jauh – Zainal Abidin, Sheila Majid & Zubir Ali

sedap lagu lama neh kan

dulu kalau tak silap diaorang performed lagu neh dalam konsert hijau.

cool !

Bila bila kiranya diriku perlu
Hari yang murung
Terdengar nada yang riang ria

Sekali suara meyakinkan jiwa
Kaku langkah mengaguminya
Kaku menerimanya

Selagi bahuku
Memikul bebannya
Selagi hayatku
Merasa siksamu

Selama senyuman
Menjadi senyumku
Ku bawa wajahmu
Walau diriku jauh ..

Jauh ..
Bila bila kiranya diriku perlu
Hari yang murung
Terdengar nada yang riang
We are so young and free
Full of desire, flying higher and higher
Oooh .. feel so strong ..

Selagi bahuku
Memikul bebannya
Selagi hayatku
Merasa siksamu

Selama senyuman
Menjadi senyumku
Ku bawa wajahmu
Walau diriku jauh ..
Jauh ..

Selagi bahuku
Memikul bebannya
Selagi hayatku
Merasa siksamu
Selama senyuman
Menjadi senyumku
Ku bawa wajahmu
Walau diriku jauh ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Ikhlas Tapi Jauh – Zainal Abidin, Sheila Majid & Zubir Ali

  1. byk dah org nyanyi lagu ni.
    tp aku paling suke kaer nyanyi lagu nih…
    zainal abidin pown tak besh cam kaer…huhu

    Reply

  2. Weh, aku masih simpan lagi CD original lagu nih. Siap ada lam hpon aku skrang ni arr lagu nih.. Tapi utk ringtone ni, aku dah edit dia punya intro yg panjang giler tu… Hehehe… 🙂

    Reply

  3. cekgubh : hehe aku lagi suka combination artis2 rap masa konsert tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. onggon : wahhhhh aku beli cassette je masa tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge