If Only “Sony VAIO P” Offers 500GB HDD + 4GB RAM – Surelah Aku Dah Beli Sekarang !

perghhh lawa siot notebook sony vaio p neh

dah la kecik giler kan. nipis plak tuh

move over mac air.

ko takde kaler merah ok. haha

hehe kalaulah hdd dia besar sket mcm 500gb or 1tb,

surelah aku dah sambar

hehe nipis dah cukop nipis dah ni kan.

sekali tengok dah mcm bekas coklat cadbury * version nipis kan. hehe ๐Ÿ™‚

fuhhh mcm lazat la netbook sony neh.

macam dah sampai masa je aku tukar notebook kan

hp takde offer notebook cool la 2009 neh

gua malas nak angkat mac sebab gua x minat la ngan mac. hehe ๐Ÿ™‚

– – – – –

review by gizmodo here,

or visit the official sony website here ok

electronista cakap boleh masuk dalam poket ok

engadget siap buat vid lagi kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

navigadget nyer review gak yg paling simple adjer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “If Only “Sony VAIO P” Offers 500GB HDD + 4GB RAM – Surelah Aku Dah Beli Sekarang !

  1. wah!
    cool gile laptop ni!
    halamak!
    teros jatoh chenta!
    heh~

    Reply

    KNizam Reply:

    dieyla : hehe apa lagi gi lah sambar. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. wah keciknya…best kalau buat live blogging nih kan..

    apa lagi sambar laa hihi

    notebook lama bleh buat hadiah peraduan blog knizam ni hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha aku kenalah check ngan test market dulu laptop neh. tapi hdd kecik sangat lah. benci gua ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. haha siryes nak!
    tunggu la.
    nnati nak beli.
    huhuhuhu~

    amboi3~
    baek la bagi kat adik ke ape dari bagi kat knizam.
    ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    dieyla : hehe beli dulu baru cerita kemudian kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. hm. dah kecik nak kapasiti besar mane lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : ala aku tengok hdd laptop kecik je ada 500gb. so takkan takleh lepas masuk kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Mmg lawa. Tapi biasa la kalau Vaio. Mesti RM3000++ kalau tak salah. Kalau ada masa P la bersesak-sesak kat PC Fair KLCC minggu depan.

    Reply

    KNizam Reply:

    inertz : yep vaio jual brand lah kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku dengar yg jenis ni takde mouse pad so kena pakai nipple kan??

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haah track ball. aku benci la ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. pssss… adamo tak mahu ke nizam?
    dell adamo

    sony vaio p.. yang nils dapat dalam pertandingan pwn2own.. warna putih rasanya..

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : aku minat hp, compaq, sony nan toshiba je la for notebook. dell mungkin aku minat kalau nak beli desktop kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. harga memang dah riban2 vaioP tue.. kalau dia bikin 500GB + 4GB.. memang tersedak la aku nak tgk harga beliau.

    apa kata ko usha asus eeepc 1008HA. x keluar lg asus ni. comel molek juga tue.. tapi vaioP mmg paling comel lah.

    Reply

    KNizam Reply:

    maja : tak minat la yang lain. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. hujung minggu ni PC fair..

    Ade ke laptop 500Gb? Ko nak, baik pakai external 500Gb. Bole share-share data lagi senang. Lagipon, kalau laptop hilang, ade data lagi. Remember, data lagi mahal dari laptop ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : malas la aku nak carry external hdd plak. berat laptop bag adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    NoktahHitam Reply:

    Tade la berat sgt babe. bukan sebab berat ni, sebenarnye ko malas kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : serius mmg berat. tambah ngan adapter. bag laptop. mp3. digicam. a few cables. hehe ๐Ÿ™‚ malas pun ada gak. haha

    Reply

  10. cool apa sony ni.
    tapi kalau jari besar, macam tak best je.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe mmglah cool tapi hdd kecik je la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge