Ice Blended Gloria Jeans Kohsar Market

Live Update: 14 Nov ’09, 11.29pm MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe masa aku menjelajah ke kohsar market tadi sempat plak menjenguk ke gloria jeans neh
Mcm dah lama la plak x merasa kopi ice blended kan. Hehe
So apa lagi ice blended satu dengan sandwich sekali aku belasah
Rasa seb baik sama yg macam kat malaysia tuh, harga murah sket la kan
Apa kes winter2 neh minum ice blended. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Ice Blended Gloria Jeans Kohsar Market

  1. orang malaysia ni kekadang pergi mane pon nak makan
    air batu gak. tak kire la hot season ker winter ke
    bla..bla..bla.. kalau pekene teh o ais limau lagi best.
    tapi sama mungkin ice lemon tea. tak sama ma.. haha

    Reply

  2. aik dok sana pun still cari kak gloria?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.