Ibadah Korban Semasa Pre Winter Tadi

Live Update: 28 Nov ’09, 8.46pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Alhamdulillah selesai dah majlis hari raya aidiladha dan majlis korban di high commission malaysia di islamabad pagi tadi
Walaupun dalam kesejukan dek dah start winter, hujung autumn dah neh
Perasan tak daun2 pokok yg dah bertukar warna merah kat belakang lembu tuh
Satu pengalaman yang x akan dilupakan, melaksanakan ibadah korban di bumi asing seperti islamabad
Ramai rakyat malaysia yg datang termasuklah kakitangan high comm, student malaysia dan warganegara malaysia yang bekerja di sini
Seekor lembu dan seekor kambing dikorbankan hari neh
Kejap lagi aku post gambar kambing plak ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Ibadah Korban Semasa Pre Winter Tadi

  1. ade student malaysian gak? course ape diorang amik?

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : kebanyakkannya program madrasah di sini. banyak course pasal keislaman neh 🙂

    Reply

  2. Yeay.. sup daging! 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : haha best wooooo sup daging pepagi raya kan. slurrppppp sup tulang sekali. perghhhh hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge