I Shouldn’t Do This Job, I Should Instead Be A….

haha amacam ok ke idak tajuk kita pada hari ini

bagi google crawler confuse sket kan

tajuk dalam english, tapi posting dalam passemboq ! haha

– – – – –

korang rasa tak apa yang aku rasa

kadang2 aku rasa mcm kerja yang aku buat hari2 neh mcm tak feel la

kadang2 mcm ada yg tak kena

kadang2 mcm aku nak buat lain sebenarnya

dan sebenarnya….. ku bernafas dalam air

weiiii mengelamun dowh. haha itu yuna dengan acoustic gitar dia dowh !

kadang2 aku rasa aku patut kerja kat tempat yang melibatkan kawasan pelancongan lah kan

mungkin aku akan better off buat kerja2 mcm tuh kan

kadang2 aku rasa aku patut kerja ngan agen pelancongan

tak pun kerja dengan kementerian pelancongan

or kerja ngan matrade. haha

boleh aku buat banyak2 live blogging kan. hehe

sure lagi indah hidup ini. hehe terjiwang karat la plak dowh

kadang2 aku rasa mcm nak pergi bercuti hari2

buat artikel sket2 dalam magazines, paper, blog

pastu semua paid holidays

pergi masuk hutan, pantai idaman, pulau sipadan, pasir puteh gebu

makan2 kat jjcm yang famous, or tak famous (tunggu aku buat artikel supaya famous)

kan best je hidup mcm tuh kan. hehe 🙂

lepak2 je sambil buat artikel pasal pelancongan kat malaysia

menyingkap tabir senja di pendalaman

menginap di homestay pilihan. dengan keluarga angkat budiman

sambil berjalan2 kat sawah bendang. tangkap belut di sawah

masak lemak cili padi. perghhh lapar balik la

apa yg aku makan tadi masa lunch ? haisshhhhhh

– – – – –

korang pun surelah pernah rasa apa yang aku rasa kan

apa lagi ceritalah sket

see ! aku dah bagi free topic untuk posting korang seterusnya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “I Shouldn’t Do This Job, I Should Instead Be A….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.