I Am Off To Kuale Again Tonight ! No, It’s Not Work Related OK. Hehe :)

i am off to kuale again

mighty ducks will be having it’s 2nd team building 2008 (camping) tomorrow

no. it’s not being held at any resort nor hotel

we’re going to a camp. not ulu kenas  of course.

it’s somewhere sungai siput.

weeeeheeeee we’re going to meet mr samy! haha

tahu ke kat mana kat sungai siput yang ada tapak perkhemahan ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “I Am Off To Kuale Again Tonight ! No, It’s Not Work Related OK. Hehe :)

  1. good luck and enjoy your trip..

    happy weekend juger..

    en_me’s last blog post..pak kadok dont cry one

    Reply

  2. kat sana leh masuk blogger tak? gprs ada kan..

    apis17’s last blog post..jalan2 ke presint9

    Reply

  3. weii… sungai siput is near the kicap tamin factory ler lol…

    kuE’s last blog post..the indon clans story

    Reply

  4. Wah,pi Kuala lg? bestnya~! 😀

    enjoy ur trip! 🙂

    Ixora’s last blog post..Inside my….

    Reply

  5. slamat berkemping… xmo ajak mox?

    Reply

  6. cakap pasal sg siput teingat la pulk sammy vellu hehe
    nyway, selamat mentriningan anak2 itik tu ye…

    kawaii_desu’s last blog post..Announcing the New Cabinet

    Reply

  7. kuat jejalan neh. rotan karang. haha.

    Affuan’s last blog post..Projek Model Bisnes Tanpa Modal

    Reply

  8. walaupon aku dok sg siput, aku pn xtau sgt tmpt mane yg sesuai ntok camping. yg aku pnah g pon kt intan suraya je la..huhu.. xpon kt kem plkn tu kot..

    od3n’s last blog post..Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma

    Reply

  9. en_me : heheeh tengkiu. memang penat giler this weekend 🙂

    apis17 : kat camp yang kat tebing sg perak tuh 1 bar adjer untuk maxis. takleh update blog langsung. haha 🙂

    kue : yep dekat ngan kilag kicap tamin. tapi camp tuh lepas karai town. hehe 🙂

    ixora : trip mmg lah sentiasa best kan. haha 🙂

    mox : camping tak best tau. kena masak sendiri. ni bukan camping leisure tapi team building ya. hehe 🙂

    kawaii : selamat dah. huh

    affuan : hahaha bestlah jalan2 camni. haha 🙂

    od3n : betullaj ko teka nama camp tuh. bijjjaakkkk bijjjaaakkk. hehe 🙂

    Reply

  10. KNizam, apasal kat end of each reply di atas ada smiley 🙂 tapi kat kawaii tarak..hahahah

    Reply

  11. canoe : nyebok ar ko. haha

    Reply

  12. 28hb ni mox nye team building buat kat genting… 3hari … tah apa motif pi pilih genting tu pun tatau la….pe2 hal pun… kasut tuk panjat bukit dh ready ni :p

    /ps bab masak2 time camping tu yg best tu …. unpredictable + uncorrigible hahaha

    Reply

  13. mox : wahhh bestnyer team building dalam sejuk2 tu ek. mesti banyak activity luar tuh. hehe 🙂

    Reply

  14. Pingback: Mighty Ducks Team Building 2008 @ Kem Rekreasi Kg Raja Intan Suraya, Sungai Siput | KNizam Artwerk

  15. Kuale kampung ku……. 🙂

    Reply

  16. chempaka : kuale mmg best giler. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge