Hujan Petanda Berakhirnya Musim Sejuk, Selamat Datang Musim Bunga! | Islamabad, Pakistan

Live Update: 6 Mar ’12, 3.29pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Sungguh lebat hujan di Islamabad hujung minggu lepas. Sudah lama rasanya penulis tidak menikmati keindahan suasana ketika hujan lebat sebegini. Memang best. Musim bunga datang lagi. Selepas itu akan muncul musim panas yang membahang, sehingga 48’c panasnya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Hujan Petanda Berakhirnya Musim Sejuk, Selamat Datang Musim Bunga! | Islamabad, Pakistan

  1. Wahhh… mesti bunga2 hati ko Kno.. kekeke… Best ler main macro bunga jer 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : x mampo beli lens macro mcm hang. hehe 🙂

    Reply

  2. komen skit.. gambar seket.. pening I, berpinaw pinau yuu.. wachaaa.. haha~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : muhahahahahahah sabaq naaaaa 🙂

    Reply

  3. Hi KNO,

    Apa khabar? Semoga sihat adanya.

    Sekian, terima kasih.

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : sihat2 sahaja YB! hehe 🙂

    Reply

  4. Walaupun tanpa musim, keadaan di Lembah Klang pun boleh tahan sejuknya sekarang. Dengan hujan sampai banjirnya sekali…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : perghhhhh winter in KL tuh hehe 🙂

    Reply

  5. 6/4 – 20/4 saya akan bercuti disana selama 2 minggu utk menikmati musim bunga……. tak sabar rasanya nak gi sana… kalo ada peluang boleh jumpa tuan tanah kat sana yer.. 🙂 thanks for sharing this blog byk info pasal pak diperolehi.

    Reply

    KNizam Reply:

    haliza : dah sampai ISB ke eh ?

    Reply

  6. baru jer sampai ke tanah air semalam…… tetapi dapat gak berjumpa dgn org malaysia masa di pc- jumpa dgn msia high commission 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    haliza : owh ok. datang bercuti ke ?

    Reply

  7. yep, dtg bercuti sambil berjumpa dgn kenalan disana.. inshallah next year nak g sana lagi tapi nak gi time summer , nak gi northern part pulak… sayang kita tak dpt berjumpa disana… lama kita org duduk di islamamab kat f10

    Reply

    KNizam Reply:

    haliza : pergi northern kena ada persiapan rapi sebab jauh from islamabad. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge