Hujan Emas Di Negeri Orang…..

Hehe ntah kenapa lepas bfast tadi terasa emo kejap. Haha
Neh kena dgr lagu linkin park kejap dlm laptop aku neh
Giler ah. Belum blah from Malaysia lagi dah terasa kehilangan masakan Malaysia
Haha mmg betul la pepatah melayu tuh kan
Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri
Lebih baik di negeri sendiri
Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain
Tetiba aku rasa mcm terflash back semua kehidupan aku yang lepas
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Hujan Emas Di Negeri Orang…..

  1. kau bila nk pegi nya?

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : rabu lepas aku dah bertolak ke sini ya 🙂

    Reply

  2. waaaa… bajet sedeyh rr nie? hoho, chill bro, hijrah tue perlu, supaya kita bleh bawak balik bende baik untuk negara..

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : hehe tuh la kan. mungkin rezeki ada kat bumi orang ni. hehe 🙂

    Reply

  3. Selamat pergi, selamat kembali…kumpul ilmu byk2 pas tu boleh share bila balik Msia….

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : tuh la kan. pengalaman yang bermakna ni. mmg mencabar sungguh. hehe 🙂

    Reply

  4. waaaaaaaa…..waaaaaaaaaaaaa knizam dah nak pi, sedih seh

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha for surelah sedih kan. hujan emas di negeri orang…. hehe 🙂

    Reply

  5. bon voyage bro.. jangan malas malas update blog knizam dot com nih erk.. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe so far berjaya update blog dengan jayanya. hehe 🙂

    Reply

  6. pegi la aku tak sedih pun, cuma aku sedih kalau kau tak updated blog kau waaaaaaaaa!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : haha selagi ada internet akan aku update blog ok. hehe 🙂

    Reply

  7. Pergi lama ker? Nti leh JJCM pakistan… T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    chempak : lua tawoooonnn wooooo. not jjcm anymore hehe 🙂

    Reply

  8. bro.. gi mana? selamat merantau..

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : hehe gi mana lagi. gi kerja la weiiii hehe 🙂

    Reply

  9. da berada kt negeri org nnt,
    igt2 la kitorang kat sini…
    berapa lame ko kene gi pakistan tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    drakula : haha lama la kat sini. berbulan2 ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.