HP Pavilion DV3, 4th Laptop Within 9 Years

Live Update: 16 Aug ’10, 7.07pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku masih lagi terkejut dgn kehilangan dm3 minggu lepas
mmg xde galang ganti la data dlm dm3 yg hilang tuh
patah kaki aku xde laptop ni, satu keje xkeh buat
aku taip kerja pakai 3Gs je ok masa ni hehe
last2 aku kena beli la jugak laptop kat lowyat ni
aju check dah xde lagi dm3 yg aku nak tuh
ada la but hdd 320gb, yg hilang tuh 500gb wooooo
pastu dm3 yg ada pakai amd bukannya intel siot
pakai intel pun dah cukup panas pakai amd lagi la
so aku settle ngan dv3 ni, design baru, gold karer oso
kenapa aku x angkat mbp ?
sebab mbp ada 2 usb, berat giler dan ada 320gb je ok
plus office for mac mahal siot, x sanggup aku
so xde rezeki la ngan mbp kot, tunggu la next time kot
tu pun kalau mbp dah jadi 12" kot, barulah cool sket hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “HP Pavilion DV3, 4th Laptop Within 9 Years

  1. la.. tak tahu pulak bro hilang laptop dm3 tuh.. tu la, data tu la yang paling sayang sekali…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : tuh la kan. data2 tuh precious giler ah. my preciiouussssss hehe 🙂

    Reply

  2. Bro dah buat solat hajat? [tak tahu nak cakap apa, speechless]

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : dah buat mcm2 dah. tapi data masih hilang woooo hehe 🙂

    Reply

  3. tebal sket kot compare ngan dm3, ke sama?

    Reply

    KNizam Reply:

    bgk : tebal sket la kan hehe 🙂

    Reply

  4. mak ai.. banyak kali kena tukar.. kesian la plak

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : kali ni paling sakit sebab hilang semua data woooo hehe 🙂

    Reply

  5. tak apple la pakai hp heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha banyak la lu. tapi mbp tuh berat siot hehe 🙂

    Reply

  6. Siannya bro..cobaaann3x. Rezeki penjual kat lowyatlah nampaknya..sure fening kepala klu data yg hilang tak ada backup….. : (

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe memang pening kepala wooooo rasa mcm dah patah kaki je masa tuh tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.