HP Pavilion dv2800t Artist Edition Notebook PC : Amazing, Colourful & Cool ! :)

tadi aku pergi lowyat. pagi2 lagi dah pegi sebab nak beli cartridge printer hp3100 aku

hehe jalan2 kat lowyat sekali terserempak dengan notebook hp pavilion yang cool giler

aku pun pakai hp pavilion, and bila hp team up dengan mtv buat contest “take action, make art”, aku rasa surelah design yang terpilih nanti memang cun giler. hehe

malaysian pun ader hantar design gak. seb baik la aku tak reti main2 dengan design softwares sangat.

kalo tak dah lama aku masuk that contest.

top 5 akan dapat notebook hp pavilion guna design masing2.

cool giler kan. pegi mana2 dengan notebook yang kita design sendiri. hehe

korang tengok la design from portugal yang menang neh. memang cun la

seb baik hard disk dia lebey kurang aku nyer notebook

kalo tak dah lama aku sambar notebook artiste edition neh. hehe

korang click kat bawah neh kalau nak tengok details review and pics from notebookreview.com

memang cool giler kan ?

perghhhh takde sapa2 nak bagi aku hadiah notebook ni ke eh ? haha

neh ads dia kat youtube :

apsal la dia tak keluarkan edition 500gb or 250gb X 2 hard disk kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “HP Pavilion dv2800t Artist Edition Notebook PC : Amazing, Colourful & Cool ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.