HP Pavilion dv2800t Artist Edition Notebook PC : Amazing, Colourful & Cool ! :)

tadi aku pergi lowyat. pagi2 lagi dah pegi sebab nak beli cartridge printer hp3100 aku

hehe jalan2 kat lowyat sekali terserempak dengan notebook hp pavilion yang cool giler

aku pun pakai hp pavilion, and bila hp team up dengan mtv buat contest “take action, make art”, aku rasa surelah design yang terpilih nanti memang cun giler. hehe

malaysian pun ader hantar design gak. seb baik la aku tak reti main2 dengan design softwares sangat.

kalo tak dah lama aku masuk that contest.

top 5 akan dapat notebook hp pavilion guna design masing2.

cool giler kan. pegi mana2 dengan notebook yang kita design sendiri. hehe

korang tengok la design from portugal yang menang neh. memang cun la

seb baik hard disk dia lebey kurang aku nyer notebook

kalo tak dah lama aku sambar notebook artiste edition neh. hehe

korang click kat bawah neh kalau nak tengok details review and pics from notebookreview.com

memang cool giler kan ?

perghhhh takde sapa2 nak bagi aku hadiah notebook ni ke eh ? haha

neh ads dia kat youtube :

apsal la dia tak keluarkan edition 500gb or 250gb X 2 hard disk kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “HP Pavilion dv2800t Artist Edition Notebook PC : Amazing, Colourful & Cool ! :)

  1. Wow! mmg cun la..

    Ixora’s last blog post..Mimpi karut!

    Reply

  2. qaiyum : hehe cool giler kan. hehe 🙂

    ixora : kalau tengok live lagi cun tau. hehe 🙂

    liyananaznim : hehe tak nak beli ke eh ? hehe 🙂

    Reply

  3. Bujang Senang

    betul tu knizam…inilah laptop yang aku tunggu selama ni…spec pun ok…3dcard nvidia gforce…sedangkan laptop fujitsu yang 12riban tu pun pakai 3dcard onboard jer…saper beli memang sengal la….so aku dah wat keputusan ujung bulan ni aku sambar la laptop ni…takcakap banyak…yang aku suka pasal laptop ni,kita boleh pilih hardware dalam dia,ikut budget kita….

    Operating system = Windows Vista Ultimate with Service Pack 1 (64-bit)

    Processor Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T9300 (2.50GHz)

    Display 14.1″ diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

    Memory 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm)

    Graphics Card 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS

    Personalization HP Imprint (Artist Edition) Webcam Microphone

    Networking intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth

    Broadband Wireless Verizon Wireless V740 ExpressCard (Service Activation Required)

    Hard Drive 320GB 5400RPM SATA Hard Drive

    Primary CD/DVD Drive SuperMulti 8X DVD /-R/RW with Double Layer Support
    FREE Upgrade to LightScribe SuperMulti 8X DVD /-RW with Double Layer Support
    Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD /-R/RW Double Layer

    kepada sesiapa yang nak beli laptop ni,make sure dealer tu bagi korang bag dia sekali…memang cun bag dia same design dgn laptop gak…

    ok lah….chow dlu…

    Reply

  4. bujang senang : hehe glamer la lepas neh kalau pegi starbucks lepas tuh berblog ngan laptop baru. perghhhhh hehe 🙂

    Reply

  5. Bujang Senang

    Knizam…aduh…saya tak reti berblog…member kate senang…tapi ntah..nanti saya blajar la….coz skang ni tengah pecah kepala study tentang forex trade…side income maa…saya all the way buat graphic jek…wat design…monday to friday keje kat opis grafik…bila cuti sabtu ahad…amik upah edit photo orang kawin,beday,dsb…kekadang photographer tak da masa nak edit pic yg diorang amek ataupun..kekadang photographer ni shoot gambar pro…tapi edit tak reti…,so saya bolot la keje editing tu…hihihi…mcm2 jenis edit la taruk border ke…frame ke,font ke,masuk effect ke or whatever la…tapi yg laris ialah..kasi touch up gambar…pengantin pompuan@lelaki itam cam kicap…lepas kena edit putih cam tepung gomak….hahaha…ada masa terluang continue back with forex trade study…sampai lobam biji mato den ni ha…ape boleh buat…KL…sara idup tinggi…tandas kena bayar,parking bayar,semuanya bayar…tol..petrol…sekolah…hospital…nak betulkan piring astro pun kena charge?arghhhhh!!!ingat sonang ko nak dapat duit…memanjang semuanya charge je koyak la..BONDERPATY (bahasa punjabi) = koyak…kena keje kuat cam seladang kacuk lembu = (selembu)…teringin nak ada blog sendiri…tapi…pelan2 ler…satu per satu study…ok lah…saya doakan blog en.knizam sentiasa maju dan mendapat hit rating yg tinggi….

    sekian….

    majulah teknologi untuk negara…

    Reply

  6. bujang senang : pergghhhh banyaknyer activity tuh. masyuuukkkkk. hhe actually kan kalau ada blog lagi senang nak promote semua creative artwork ko tuh. hehe senang semua orang nak nampak. ala2 marketing strategy gak. hehe 🙂

    Reply

  7. bujang senang….u boleh tolong edit gambar kawin saye tak?photographer kawin i kasi gambar kawin mcm hampeh la.dier janji nak edit tapi dpt gmbar biase jerk…gambar saye ader.u ambik upah berape ek?kalo boleh email i yer…nurul_kiutz@yahoo.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge