HP Pavilion dm3-1028TX at Low Yat Plaza

Live Update: 13 Dec ’09, 7.40pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku dah tak tahan dah ngan laptop hp pavilion dv2k aku neh
Selalu plak buat hal, so tadi pergi ke lowyat nak beli laptop baru
Mula2 nak pergi beli mac book pro
Sekali harddisk kecik sangat la plak dowh
Harga mbp x de murah, tapi spec kureng la kan
So aku pun naik la ke kedai hp kat atas tuh
Aku mmg dah biasa ngan kedai neh
Aku rasa kali ke kali ke 4 aku beli laptop kat sini
So far puas hati la ngan kedai neh kan
Habis riban2 gak la tadi kan. Hehe
Lawa siot windows 7 neh
Aku siap angkat office 07 pro edition ngan norton for 1 year lagi
Hehe harap2 laptop kali neh bertahan sampai 2012 la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “HP Pavilion dm3-1028TX at Low Yat Plaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.