HP Pavilion dm3-1028TX at Low Yat Plaza

Live Update: 13 Dec ’09, 7.40pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku dah tak tahan dah ngan laptop hp pavilion dv2k aku neh
Selalu plak buat hal, so tadi pergi ke lowyat nak beli laptop baru
Mula2 nak pergi beli mac book pro
Sekali harddisk kecik sangat la plak dowh
Harga mbp x de murah, tapi spec kureng la kan
So aku pun naik la ke kedai hp kat atas tuh
Aku mmg dah biasa ngan kedai neh
Aku rasa kali ke kali ke 4 aku beli laptop kat sini
So far puas hati la ngan kedai neh kan
Habis riban2 gak la tadi kan. Hehe
Lawa siot windows 7 neh
Aku siap angkat office 07 pro edition ngan norton for 1 year lagi
Hehe harap2 laptop kali neh bertahan sampai 2012 la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “HP Pavilion dm3-1028TX at Low Yat Plaza

  1. memang riban-riban la abeh.. angkut laptop, office 07 lagi, siap ngan norton…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe mahal gak la. apa nak buat. dah la aku jarang balik malaysia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. current display kat notebook tu plg sempoi….hik hik…

    Reply

    KNizam Reply:

    akuadi : hehe biasa la. live blogging la katakan kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. tunggu la office 2010 keluar.

    Reply

    KNizam Reply:

    fahmi : x sempat nak tunggu sebab nak balik malaysia lambat lagi la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Ntah bila lah aku nak beli laptop.. tak penah nya mampu…

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : tanamkan azam 2010 la zool. sure mampu punyalah. laptop banyak dah murah sekarang neh ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Wah! Shopping sakan nampak! Dapat bonus duit dari Islamabad ke? hehehe! Berbaloi-baloi ye!

    Reply

    KNizam Reply:

    myza : hehe ni keperluan ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. hehe, jeles gile.. aku nak beli vaio yang poket size tue.. nanti aku tayang dalam blog, habeslaa ko…

    Reply

    KNizam Reply:

    samansuke : hehe vaio tuh takde touch pad la benci aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. ala.. nape tak amek mbp.. HDD dia kecik sket je. ๐Ÿ˜› utk jimat power la katakan. ahaks. ๐Ÿ˜›
    siap angkat software ori tu. pegh!

    Reply

    KNizam Reply:

    xun : hehe kena pakai ori la sebab nak buat kerja sekali kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. tempat yg sama aku angkut Miss “probook” Merlot.. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : hehe aku malas la nak amik mbp sebab hdisk kecik la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Hi.. I’m looking into this 1028 model too. May i know how many hours the battery can last?

    Reply

    KNizam Reply:

    elaine : it said can last about 7 hours. but i doubt. max will be 3 hours rasanya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. bro, how much did you paid for this?

    Reply

    KNizam Reply:

    earl : hehe around 3k jugaklah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.