How To Make Icons Appear Faster When You Open My Computer …

lately neh aku rasa bila aku bukak my computer aku rasa cam slow sangat

semua ikon2 tuh mcm lambat je nak keluar. hehe

sekali bila aku baca blog neh baru aku dapat solution nya

hehe senang je lah. concept dia bila kita bukak my computer, windows akan secara automatic akan cuba nak carik network connections ngan printer. tu yang slow sket ya . hehe

korang cuba lah !

mana tau lagi cepat bukak my computer kan. hehe

thanks juga pada this article ya !

By default, when opening My Computer, windows automatically searches for network folders and printers. This can cause a delay in displaying your icons and for most users this setting is not needed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “How To Make Icons Appear Faster When You Open My Computer …

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.