How To Cook A Perfect Steak by Jamie Oliver

wahhhh mcm sedap je tengok jamie oliver ni masak kan

dalam 20 min je dah boleh dapat steak yang cool giler ah

ni yang terasa nak try ni nanti. hehe :)

Comments

  1. says

    Yum yum… terliur habis.. Aku memang suka makan benda2 yang dibakar ni… nak tukar selera ke western food pulak la..

    KNizam Reply:

    fahmi : tu la kan. nak cuba la weekend ni hehe :)

  2. says

    bagi aku.. sendiri masak dan sendiri makan.. tak best..
    kena orang lain jugak masak.. baru best!

    KNizam Reply:

    mus : kalau mcm tu sampai bila pun x reti2 masak kot. hehe :)

Leave a Reply