How To Cook A Perfect Steak by Jamie Oliver

wahhhh mcm sedap je tengok jamie oliver ni masak kan

dalam 20 min je dah boleh dapat steak yang cool giler ah

ni yang terasa nak try ni nanti. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “How To Cook A Perfect Steak by Jamie Oliver

  1. Yum yum… terliur habis.. Aku memang suka makan benda2 yang dibakar ni… nak tukar selera ke western food pulak la..

    Reply

    KNizam Reply:

    fahmi : tu la kan. nak cuba la weekend ni hehe 🙂

    Reply

  2. bagi aku.. sendiri masak dan sendiri makan.. tak best..
    kena orang lain jugak masak.. baru best!

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : kalau mcm tu sampai bila pun x reti2 masak kot. hehe 🙂

    Reply

  3. masak.. tapi untuk org lain makan..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : wahhh ko terer masak gak ek hehe 🙂

    Reply

  4. haa..minat an mamat ni sb dia slamber badak je msk..kdg2 kulit bwg pn xkopek, men baling je ha..hahahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge