How Long Could You Survive Trapped In Your Own Home ?

ehe sesaja je nak check kan

manalah tau kalau2 tertrapped plak nanti. haha

How Long Could You Survive Trapped In Your Own Home?

amik ko saya boleh survive dekat beberapa bulan tuh

this web ada banyak lagi quiz2 menarik. just click je ok


Created by OnePlusYou

cukup power la kan. haha 🙂

sapa2 nak cuba just click je kat atas nun ok ❗

The Blog-O-Cuss Meter - Do you cuss a lot in your blog or website?
Created by OnePlusYou

Do you talk too much in your blog?
Created by OnePlusYou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “How Long Could You Survive Trapped In Your Own Home ?

  1. The blog verbosity test:
    “On average, your blog posts are around 99 words in length. This is 76 percent shorter than other bloggers who took this test.”

    Tak cakap banyak.

    penings last blog post..WordPress: Display posts by categories

    Reply

  2. pening : hehe x suka la ngan post2 panjang2 neh kan. hehe 🙄

    Reply

  3. Ini cerita I masa kat Sg Petani dulu. Satu hari hari minyak naik harga tu, I balik rumah dan terlupa amik kunci rumah kat dalam dashboard. Besoknya Ismardi keluar rumah dan I terkunci dalam rumah dan kereta I tu ada kat luar pagar yg berkunci serta semua pintu dan gril berkunci. Haru giler… takdapat nak update blog

    Jerit kat kiran sebelah tapi tak dengar. Nak bagi cerita lagi cantik, cuba nak masak ingatkan survivelah, tetiba gas pulak habis… uwaaaa… nak makan apa nih??? Periuk letrik ker pemanas air ker semua tak der… terpaksa tahan lapar lah

    Menjelang tengahhari tertiba nampak kakak rumah sebelah tengah nak angkat kain. apa lagi teruslah jerit dan nasib baik dia dengar, dapatlah keluar dan aku terus ke kedai makan… laparnyaaaa…

    pengalaman indah di Sg Petani

    Beruang Madus last blog post..ADIK KE MENARA GADING – CERITA MENARIK TTG KAKAK

    Reply

  4. beruang madu : wahhhh sungguh tragis cerita tuh. kenangan pahit. hehe 😎

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge