Hot.fm AM Crew vs Hot.fm Jawa Rangers ?

semalam aku balik kerja perasan plak yang ada special segmen sempena hot.fm big jam 2009

masa jawa rangers tengah ke udara dalam petang2 tuh

diaorang announce yang diaorang akan lawan dengan hot.fm am crew

perghhhhh makin power la hot.fm sekarang neh kan

dulu ada am crew dengan farah fauzana (fafau) & faizal ismail (fbi)

sekarnag dah ada jawa rangers ag ngan kieran

memang hebat la pagi petang kan. jawa rangers neh pun mmg lawak giler dowh

terhibur aku dengar diaorang petang2 masa balik kerja

hilang kejap stress masa dalam kesesakan petang2 kan

eh ada sapa2 lagi ke yg dengar era.fm eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Hot.fm AM Crew vs Hot.fm Jawa Rangers ?

  1. Mereka semakin improve..macam-macam pembaharuan di buat..bagus laaa…

    Reply

  2. Aku salah seorang kipas-susah-mati hotfm, πŸ™‚ mereka semua memang best. Pagi pi keje dengar Am Crew, ptg balik keje dgr Jawa Rangers plak. Sesuai sangat la tu.

    Cuma, dua tiga menjak ni aku dengar Bernama Radio24. Bukannya apa, selalu asyik dengar lagu pun bosan juga. Dapat dengar Radio24 pun best! Berita radio24 ni lebih pantas daripada internet, mahupun televisyen. Kalau tak percaya cuba dengar! πŸ˜€

    Reply

  3. aku pun dah lama x dgr era.. skrg layan abg jam kat sinar je.. nak dgr jugak ptg ni hot fm ni.. dah boring masuk keta pasang sinar je.. kalau gi kuantan boleh la layan gegar.. kat sana gegar meletup habis.. semua org dgr gegar.. ada lagu rakyat pantai timur, lagu mendayu2 yg org kg suka.. e.g. hajat, pelamin anganku musnah.. sampai aku terlayan sekali.. πŸ™‚

    Reply

  4. me dengar sinar.fm jakkks.. volleee gitteww

    Reply

  5. ramai org dgr sinar skrg ni ek…teringin jugak aku nak layan…hehe…

    Reply

  6. kadang2 dengar gak hotFM ni.. eraFM? iklan berlambak..haha

    Reply

  7. era aku dgr pn time c30 jek.. kalo masa lain tu samada aku dgr hot @ fly..

    Reply

  8. shaffik : tuh la kan. best la plak pagi dan petang sekarang neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. emme : aku cuba carik radio24 petang tadi nak dgr pasal perak’s drama. sekali x jumpa daaaaaaa. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. strozze ; hehe dah takde sapa dengar era.fm lagi kot sekarang neh. dah makin bosan la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. en_me : perghhh klasik retro gak en_me neh eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. amoi : sinar.fm selalu main lagu2 rock kapak 80an ngan 90an. tuh yg kadang2 best tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. izzat : bukan setakat iklan. content pun dah hampeh semenjak takde KnK neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. bd : aku dah tak dengar langsung dah. bosan giler ngan era.fm. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. Aku dulu pagi2 syok dengar era sebab ada kieran dan khairil. Tapi lepas tu dah tak best…

    Aku dah beralih ke HOT FM…cool dan happening,,,

    Era dah hilang seri dan taring

    Reply

  16. era.fm dah tak best mcm dulu dah.
    fafau, linda onn, kieran dah takde.
    adi ngan ray pulak selalu melalut ntahahapa. bosan.
    hot.fm jugak bertahta di hati πŸ™‚

    Reply

  17. aku layan sinar FM skang…syok gak layan lagu lelama ni…haha

    Reply

  18. cyza : samalah ! aku pun semenjak diaorang bubar KnK, aku dah malas nak dengar dah. kesilapan paling besar la pindahkan krill ke sinar.fm tuh kan. masa tuh tengah top plak KnK πŸ™‚

    Reply

  19. amirez : aku rasa era.fm bukan setakat no 2. dah no 5 kot. hehe best lagi sinar.fm kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. life4hire : hehe tuh la pasal. layan lagu2 80an ngan 90an yang cool πŸ™‚

    Reply

  21. Eh…. Sy sorang jer ker yg dgr era.fm lg… Huhuhu…

    Reply

  22. chempaka : la ada lagi ke orang dengar era.fm. hehe πŸ™‚

    Reply

  23. ini artikel hot fm, tapi ramai yg komen kata sinar fm lagi best, hidup abg jem. kadang2 hot fm ni pun sedap. FBI FF tak boleh buat aku tersengih sorang dlm keta. D

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : hehe biasala tuh. ramai gak minat sinar.fm kan. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge