Hotel Double Lion, Kuala Kangsar

Aku stay ngan adik aku kat hotel neh
Rate aircond RM110 takde aircond RM35
Semua hotel dah penuh kat kuala weekend ni. Hehehe
Coach hoki yg lain dok kat Homestay Raja Bendahara
Bilik OK la kalau nak bermalam.
Hotel ne dah ada since 60’s lagi ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Hotel Double Lion, Kuala Kangsar

  1. Ingatkan kordial Doble Lion je yang ada, rupa-rupanya Hotel Double Lion pun ada jugak ye!

    Reply

  2. hotel double lion? alamak dia punya roti stim manyak stim oooooo

    instead of bakar deme stim kan roti tu… gebu je roti tu

    Reply

  3. myza : yep dah lama dah hotel neh sebenarnya kan. memang era merdeka neh. hehe 🙂

    Reply

  4. peihong : owh ye ke. x sempat nak makan sebab check out awal la pagi tadi. next time lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge