Honk! If You’re Malaysian & The Google Story

sekali lepas lunch kat little penang cafe, termasuk ke kinokuniya daaaaa. kalau dah masuk sure lah wajib membeli buku ngan mags kan. belek2 punya belek berkenan la plak ngan dua buah buku ni. heheheeheh selamba terus amik then bayar. padahal buku2 yang dibeli hari tuh pun x habes baca lagi, dengan selamba babanye terbeli lagi 2 buku plak.

hahahahahahah kena baca gak la. mcm menarik je kan.

korang beli buka apa plak bulan ni eh?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Honk! If You’re Malaysian & The Google Story

  1. Pingback: ada orang nak bagi voucher percuma…yahooooo! « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge