Hoki Lelaki – Malaysia Tewaskan Australia !

hah ! malaysia menang ngan australia tu beb

australia yang terer giler

aku hengat lagi malaysia kalau jumpa australia mesti kalah punya

hehe dulu masa final sukan komanwel 1998, semi menang ngan india

sekali masuk final kalah ngan australi, kalo x silap 0-4. hehe

then malaysia keep on kalah je ngan team paling power dunia ni

sumber di sini ya

apa-apa pun tahniah malaysia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Hoki Lelaki – Malaysia Tewaskan Australia !

  1. wah baguslah tu.
    tapi ni game apa ek?? Kalau friendly kurang teruja..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : aku pun x sure la. hehe 🙂

    Reply

  2. Kita harapkan sukan hoki dapat maju seperti tahap badminton, skuash… Well done Malaysia Hockey team…

    Reply

  3. cyza : hoki je la boleh masuk world cup kan. hehe 🙂

    Reply

  4. wah, bangganya aku. hehe…tahniah malaysia.

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hee friendly je ni sebenarnya. tapi still menang la kan. hehe 🙂

    Reply

  5. alhamdulilah,dah nampak peningkatan

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tu la kan. at least menang la sekali neh. hehe 🙂

    Reply

  6. rasa cam bersemangat nak main hoki balik aku ni…haww

    Reply

    KNizam Reply:

    sufian : apa lagi, pi lah turun kat turf berhampiran. hehe 🙂

    Reply

  7. tak kisah la…friendly blh naikkan point gak apa…haha

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : friendly pun kena amik serius kan. boleh test formation rasanya kot. hehe 🙂

    Reply

  8. betul tu, tp apa2 pun. wish good luck always to malaysia. 🙂

    Reply

  9. mohdisa : hehe tuh la kan. harapkan hoki je la major games nak masuk world cup kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge