Hero Honda Hockey World Cup 2010 – Results Day 1 : SPA (4) vs RSA (2), ENG (3) vs AUS (2) & IND (4) vs PAK (1)

1st day yang sungguh thrill bagi aku la kan

hehe dengan kejutan england mengalahkan australia tuh beb !

siapa la sangka england boleh kalahkan australia kan

memang superb la england kali neh. hehe 🙂

tapi paling best game 1st day ni ialah perlawanan di antara india dengan pakistan

aku siap buat live twittering tuh ok.

penat beb menaip sambil tengok live kat channel 10 sports ok. hehe 🙂

apa2 pun lepas ni pada sapa2 yang nak tengok live update melalui twitter status click sini ok

mcm ada chance je india nak jadi world cup champion kali neh kan. hehe 🙂

memang satu classic match. ingat lagi kalau india lawan pakistan kat bukit jalil dulu2 mmg sengit giler

aku suka dua2 team ni india ngan pakistan from south asia sebab depa main fast game

attack giler2 punya tak macam europe team yang main slow gak la kan. hehe 🙂

apa2 pun team pakistan kalah 1st game. takpe cuba lagi next game ok

tahniah pada india, england dan spain kali ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Hero Honda Hockey World Cup 2010 – Results Day 1 : SPA (4) vs RSA (2), ENG (3) vs AUS (2) & IND (4) vs PAK (1)

  1. told ya spain will win the wc

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : ah sudah la. gua still ngan south asia teams. haha 🙂

    Reply

  2. yeah tahniah india..go india go!
    ehe..lebih2 plak..temporary bangalorean je pon..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : hehe kat dhaka eh hehe 🙂

    Reply

  3. taklah..bangalore..
    dhaka tu ibu negerinye bangladesh..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : haha silap2. mmg fail geog ni haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.