hellotxt is the simple, FREE way to read, update and organize your life on multiple social networks.

amik ko aku copy perenggan dalam helloTXT page letak as subject title. haha

sure pening kepala la google crawler nak mencari nanti kan. hehe

anyway ni aku nak habaq kat hangpa semua la kan

click je la kat sini ok

kalau rasa2 mcm malas nak update fb or twitter secara berasingan, bolehlah cuba app ni

mmg cool giler. paling best sebab works dengan nokia e71 aku.

boleh update both fb ngan twitter serentak. simple giler

nak update berlambak2 social bookmarking ngan blog pun boleh wooooo hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge