“Hello, Malaysia. Welcome To The Official Apple Online Store” !

perghhh simple je la message apple neh kan.

x mo ckp banyak.

click je lah kat bawah neh ! haha

dan lagi satu aku tak tahulah kenapa

tapi aku memang suka dengan susunan ipod mcm kat bawah neh

cool kalers beb ! memang cun gilos ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to ““Hello, Malaysia. Welcome To The Official Apple Online Store” !

  1. Mesejnya memang simple. Harganya yang complicated.

    selinap coretan terakhir…Simple division technique

    Reply

  2. bila dorang nak buat “harga malaysia” plak eh?

    BTW, congrats! ko adalah commenter pertama kat latest post aku, http://kisahberuang.com/2008/11/12/mission-alexa/

    Aku dah letak logo ko kat bawah shoutbox aku tuh. So, kalau ko nak logo lain, bagi tau la or bagi aku the URL to your logo (125 x 125).

    Reply

  3. memang depa stail simple tapi menarikan….design produk dia pun banyak simple tapi menarik

    Reply

  4. aik.. macam nak beli apple notebook dengan ipod je ni?

    Reply

  5. 🙂 i’ve got my MBP. Now, I’m waiting for the best to register in – the iPhone. Some people maybe got have negative feedback on this phone, but I’m sticking to my decision, as I know how I feel when using Apple’s product. wooot~ :XO:

    p.s: I create an entry for this too. huhu.

    Reply

  6. nak yang pink. belikan boleh? hihi 😛

    Reply

  7. baguslah macam tu. tapi totally shipping from local ke!?

    Reply

  8. cool kale ipod tu!
    bak satu! 😛

    Reply

  9. I thing the cool one is the orange colors….. 😉
    Whow much?…

    Reply

  10. hehe. bro. kasik la satu kontest menang benda alah tue. leh arr. pwss. heheh! (cara cpt nk dpt kan ipod). nxt wk anjur deh. hehe!

    Reply

  11. selinap : hehe tu la kan. mahal gak la apple neh. hehe ❗

    Reply

  12. shaxx : hehe thanks bro shaxx. cukup terharu aku sebab dok kat blog ko yang alexa nyer 100k tuh. hehe thanks ! 🙂

    Reply

  13. kita : hehe tu la kan. simple je. cun plak tuh. hehe ❗

    Reply

  14. joe : hehe nak angkat notebook mcm x best la sebab aku nak harddisk 1tb la. hehe

    Reply

  15. abdus : hehe perghhh iphone tuh ! glamer la ko lepas neh. hehe :up:

    Reply

  16. 19zim : hehe sila2 lah amik letak kat blog masing2 hehe 🙄

    Reply

  17. chokilala : hehe boleehhhhh. hehe gila kedai dia. hehe ❗

    Reply

  18. megat : yep free shipping from local rasanyalah. hehe 😀

    Reply

  19. adila : hehe tu la kan. lagi kool kalau dapat free. hehe ❗

    Reply

  20. noni : hehe semua kaler kool giler ah. hehe ➡

    Reply

  21. st : hehe mahal la rege dia. hehe 👿

    Reply

  22. berapa harga pasaran Apple macbook 13 inc sekarang kat KL.?????????????

    Reply

    KNizam Reply:

    onie : hehe x surelah plak. cuba usha kat macbook malaysia. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge