Hehe Lawak La Plak Tengok Short Film Pasal Sunat Ni

hehe korang dah pernah tengok ke

aku perasan masa aku cekidaut facebook tadi

lupa plak sapa la yang post kan. hehe 🙂

anyway memang best la short film neh. memang cool

sedap suara2 latar tuh. memang lawa editing dia. hehe 🙂

haha paling lawak dialogue neh

sunat ke tak sunat kena belasah jugak. hehe

hehe memang best la walaupun hanya short film kan

memang berkesan nak bagitau pada budak2. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Hehe Lawak La Plak Tengok Short Film Pasal Sunat Ni

  1. haha.. banyak betul anasir2 jahat di situ…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tu semua pakat nak menyakat la kan. haha 🙂

    Reply

  2. anasir-anasir jahat tu lah yang buatkan debar nya lebih hu3. jadik takut pun ya, padahal xde apa-apa pun ha3.

    bunyi efek masa potong yang ngilu tu kah3

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe terlampau banyak sangat anasir la kan. kecut perut bebudak nak berkhatan. hehe 🙂

    Reply

  3. hahaha best best nih…

    Reply

    KNizam Reply:

    tangor : hehe best la. dengan camera angle yang sungguh cool. hehe 🙂

    Reply

  4. memang semat r iklan…

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe neh shortfilm la bukannya iklan. huhu 🙂

    Reply

  5. adeh, ngilu aku tengok..
    teringat kenangan lama aku dowh..

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : haha ko ada kenangan tak best ke. hehe 🙂

    Reply

  6. filem pendek nie dah lama juga, memang kelakar, suasana kat singapore, dah besar dah budak nie

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep nampak banyak hdb flats tuh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.