Have You Stumbled Upon This Official GMail Blog ?

haha baru sekarang aku tahu yang gmail ada official blog dia sendiri

hampeh je kan. sebelum neh tak tahu pun.

korang tahu ke ? ke buat2 tahu adjer…. :mrgreen:

camner lah aku boleh ketinggalan mengetahui kewujudan blog email kesayangan neh. haha ➡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Have You Stumbled Upon This Official GMail Blog ?

  1. hey..now i know..thx u.

    Reply

  2. callister : hehe no prob 😀

    Reply

  3. Google ada blog khas untuk setiap servis dia. Begitu juga ngan Yahoo!. Cuma Microsoft jer ketinggalan dalam dunia blogging. huhu

    Reply

  4. aman : hehe bagus la encik google neh kan. hehe :kiss:

    Reply

  5. Bertambahlah bilangan blog untuk dikunjungi. Bila nak buat kerja kalau macam ni. :vangry:

    penings last blog post..WordPress: Display posts by categories

    Reply

  6. pening : hehe dah cukup banyak plak blog kan :kiss:

    Reply

  7. Nizam… memang cantik tapi hendaklah ditanam oleh orang 2 taman perumahan dan bukan sesuak hati kit nak tanam kat rumah sendir… pokoknya pun besar sangat dan bagus ditanam di tempat awam jer… kan kan… karang orang ingat kita nak tanam pokok jati buat business kat tanah sekangkang kera tu

    Reply

  8. beruang madu : hehe memang cun kalau tanam kat kawasan perumahan. eh ni comment untuk posting bungan tekoma kan. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge