Have You Seen This Blog ?… The Founder of WordPress – Matthew Mullenweg @ http://ma.tt/ !

hehe sure korang tak pernah tengok blog neh kan

aku pun baru terperasan tadi

mamat neh lah founder wordpress yang aku dengan korang dok guna tuh

cool gak la blog style dia kan. hehe

I am the founding developer of WordPress, the blogging software that runs much of this site and thousands of other sites around the world. The website says WordPress is “a state-of-the-art semantic personal publishing platform” but more importantly WordPress is a part of who I am. Like eating, breathing, music, I can’t not work on WordPress. The project touches a lot of people, something I’ve recently begun to appreciate. I consider myself very lucky to be able to work on something I love so much. source

colourful gak kan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Have You Seen This Blog ?… The Founder of WordPress – Matthew Mullenweg @ http://ma.tt/ !

  1. selalu gak jenguk2 kat blog mamat tuh…

    Reply

  2. aku xtahu pon sapa nama mamat yg wat wordpress ni..hehe

    Reply

  3. aku dah selalu jengok blog mamat ni.. tp baru hari ni tau dia founder wordpress. hohoho

    Reply

  4. dah tau dia nie founder WP..
    dah lama jugak tak jenguk blog dia nie…
    😀

    Reply

  5. sape nih? sape? haha… mamat exist? 🙂 🙂

    Reply

  6. fuhhh tp simple jer kan blog dia

    Reply

  7. hoho rupanya founder wordpress! aku pernah sesat kesitu tapi tak tahu pula dia founder wp.

    Reply

  8. shaxx : hehe aku terstumbled upon kat blog dialah hari tuh. hehe :up:

    Reply

  9. life4hire : hehe ko patut amik tau sket sebab ko pengguna wp kan. hehe 🙄

    Reply

  10. topo : hehe sekarang ko dah tahu kan. selalulah jenguk dia. hehe :up:

    Reply

  11. menteil : hehe blog dia sempoi la. segan aku dengan dia. hehe 🙂

    Reply

  12. zariel : hehe banyak la ko. haha 👿

    Reply

  13. kita : hehe tu la kan. simple mimmple je blog dia. naik segan aku. haha 🙄

    Reply

  14. maja : hehe tu la kan. lagi cool drpd semua add url yg aku pernah tengok la. hehe :mrgreen:

    Reply

  15. megat : hehe aku tersesat sebab aku nak menghentam intense debate. haha :mrgreen:

    Reply

  16. Aku penah gak dengo nama dia ni..
    Tapi tak penah explore.. huhuhuhuhu. tak kenang budi kan.

    Reply

  17. zool : hehe sekarang ko dah tahu kan blog dia. hehe ❗

    Reply

  18. hehe..simple dan cool blog die…matt thanks…idea ko bernas la!!

    Reply

  19. selalu gak gua pi blog dier.. dulu blog dier dikenali sebagai PhotoMatt .. hehehe… idea dier ader macam2..

    Reply

  20. hoho..bukan wordpress jer..dia gak tuan punya Automattic. Kalo tgk nama syarikat dia pun ada {matt}. Cool. heh

    Reply

  21. faiz : hehe tu la kan. simple giler ah 🙂

    Reply

  22. cencurut : hehe wahhh tak tahu plak dulu camtu. hehe 😀

    Reply

  23. aman : hehe aku tak tahu plak dia owner automattic. hehe 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge