Have You Seen “Living Malaysian Hospitality (Malaysia Airlines Employee Advocates’ Blog)” ?

wow !

aku tak sangka mas pun ader blog

ingatkan airasia adjer. haha :confusedlot:

banyak gak entries aku tengok

ni sedutan drpd flickR MAS

In case you have not heard, we are going through a transformation process. We successfully made it through our turnaround last year and now we are heading towards our goal to become a 5-Star Value Carrier, delivering the best products and services to your at affordable prices. We are doing this amidst skyrocketing fuel prices. We created the Living Malaysian Hospitality blog to capture the essence of people behind this transformation. Real stories from employees driving the Malaysia Airlines transformation, a showcase of employees’ experiences – challenges, success stories and perspectives.

Come read about insights on life onboard Malaysia Airlines @ www.malaysiaairlinesblog.com/

siap ada flickR lagi tuh ! cayalah mas ! haha

memang cool lah diaorang neh. blog pun updated from their staff sendiri. hehe

korang click je lah kat mana2 image nak pergi ke blog mas tuh

hopefully lagi banyak entries pasal cuti2 malaysia lah dalam blog dia kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Have You Seen “Living Malaysian Hospitality (Malaysia Airlines Employee Advocates’ Blog)” ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. biasa la beb.. tanak kalah…

    menteil’s last blog post..Salam Kemerdekaan

    Reply

  3. menteil : hehe tu la kan. tapi cool gak la mas nyer blog neh. haha 😉

    Reply

  4. .. bila la diorang nak turunkan harga tiket…

    Adila’s last blog post..Tutorial : Vector

    Reply

  5. adila : hehe tu lakan. bila melancong 2 benda kena fikir transport ngan accommodation. pening kepala dibuatnyer. hehe 👿

    Reply

  6. ku ingat baca dari suratkhabar ttg blog ni juga. MAS yg pertama ada blog sendiri lah, bukan AirAsia. Tapi sy baru tau blog MAS ni dapat link ke Flikr photo juga, bestnya. MAS memang improve lanjutnya 😛

    Reply

  7. moore : yep dah ada blog dan flickr MAS sekarang ❗

    Reply

  8. localTraveller

    😛

    kita org Malaysia patut bangga
    ngan airline Malaysia.Skang dah
    setanding omputih hoh. Lagi satu
    MH leh mampu kekal walaupun skang
    harga SINjet dah melambung tinggi..
    Banyak gak airline dah lingkup..Harap2
    nama Malaysia kat kapal terbang ni tak
    kan hilang dr pandangan mata.

    :up: :up: :up: :up: :up: :up:

    Reply

  9. loca; : tu la kan. kena bangga. hehe 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge