Hari Raya Aidiladha Ialah Pada 8 Disember 2008 !

jom kita lupakan seketika topik paling hangat di dalam blog malaysia

korang tak tahu ?

hampeh la korang…. haha

lupakan seketika pasal cakra alam, putar alam

– – – –

hehe jarang orang amik tahu pasal pengumuman tarikh hari raya haji kan

ni la aku nak bagitau. esok raya ok

raya haji tahun neh pada 8 disember 2008 ok

hehe click je la kat sini

terasa nak wat barbeque la hari raya haji kali neh. hehe

mesti best kan dapat daging segar nanti. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Hari Raya Aidiladha Ialah Pada 8 Disember 2008 !

  1. 19zim pun dulu hampir percaya kat cakra alam ni… tapi lepas ade kuar video tu… rase cam nak sepak je org tu… Berapa banyak da dier tipu duit org, kononnya boleh belajar ilmu tu…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/kenapa-19zim-suke-celcom.html

    Reply

  2. hahaha.. cakera putar alam?? cakera padat tau la…
    tapi skang ni orang dah pakai blue-ray… lagi gempaks
    muahaha… erk.. kalau buat bbq, jangan lupe panggil plak
    huhuh… TMN MELATI bukan jauh pon dengan TMN KERAMAT
    ayoooyoyoyo… *selamber kodok!

    Kreuger®

    Reply

  3. … jangan berpesta daging sgt… 😛
    berpada-pada.. hahah!

    Reply

  4. sudah pasti aku bawak lari bahagian kaki lembu. dibakar dan dimasak bersama sambal cuka hoho

    Reply

  5. kreuger : hehe bbq ka jasin la bro. hehe 🙂

    Reply

  6. nono : hehe berpesta ikan dengan daging ali neh. haha ❗

    Reply

  7. megat : hehe wahhhh bestnyer cecah kuah asam camtuh 🙄

    Reply

  8. 19zim : hampeh je kan 😥

    Reply

  9. Yeah! Raya lagi!!!!

    Reply

  10. shaxx : yeay raya ! hehe 🙂

    Reply

  11. ooo.. dah announce dah ke… hehehe… baru je tau nie… 😛

    Reply

  12. buzzy : hehe yep dah lama dah. hehe 😀

    Reply

  13. adila : hehe yeay! hehe 😉

    Reply

  14. sibuk jerk!!
    😛
    cite x best lgsg rrr…
    muakaka

    Reply

  15. antoo : hehe rileks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge