Hari Ke 2 Hujan Waktu Pagi Di Sini

Live Update: 11 Nov ’09, 10.49am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Musim sejuk mmg dah dekat sangat neh
Buktinya ialah semalam ngan pagi neh dah start turun hujan waktu pagi plak ok
Memang sejuk giler, seb baik ada gas heater dalam rumah neh. Hehe
Musim sejuk nanti boleh sampai ke minus 3 celcius ok
Aku dah angkat winter cloth, main belasah jaket kulit je lah
Malas la nak beli yg fancy2 tuh, kalau nak pergi muree main salji nantilah aku beli baju overcoat ke kan. Hehe
Lagi satu aku perasan kat islamabad neh semua orang selambak adjer still pakai salwar khameez, then sarung selimut kat badan
Giler ah kalau aku maunyer menggigil dok kat luar mcm tuh kan
Diaorang local people mmg dah immune agaknyer. Hehe
Tapi aku berkenaan la ngan topi bulu ala2 yg org rusia pakai tuh
Gua angkat la satu topi bulu tuh esok. Hehe kalau nak lagi cool yang ada jurai2 kat telinga mcm afdlin shauki pakai dalam movie baik punya cilok tuh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Hari Ke 2 Hujan Waktu Pagi Di Sini

  1. kat sini angin timur bertiup…
    sejuk…

    Reply

  2. kirim salji satu baldi nnt 😀

    Reply

  3. Mmm mesti sedap tidor tu

    Reply

  4. tu la, suruh kawin and bawak bini ko tak nak

    Reply

  5. Bro, dari dulu aku teringin pergi negara yagn sejuk2 nih,huhu..moga2 satu hari nanti impian aku tercapai,amin..hidup baik2 bro dinegara orang..:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge