Hari Ini Hari Beliau, Entah Esok Lusa Hari Kita Pula…..

aku kenal ngan megat melalui internet. belum pernah berjumpa dengan beliau

beliau di jb aku di kl. mmg kadang2 aku selalu pergi jb

in fact aku pernah kerja kat jb dalam 3 tahun mcm tuh

mmg hasrat nak bertemu dengan megat kalau aku singgah jb

tapi apakan daya sampai aku merantau ke bumi islamabad, aku x sempat ketemu beliau

– – – – –

aku dapat tahu yang beliau kini ditimpa sedikit musibah

musibah yang menyukarkan kehidupan beliau sekeluarga

hari neh mungkin hari beliau, ntah esok lusa hari kita pula kan

jadi aku berharap rakan2 blogger malaysia seantero dunia dapatlah kiranya menghulurkan sumbangan kepada beliau

silalah click di image di atas untuk butiran lebih lanjut

hanya tuhan sahaja yang dapat membalas budi dan sumbangan ikhlas kalian

kepada megat, banyak kan bersabar, jika bukan kami yg membantu anda, siapa lagi kan.

– – – – –

thanks to k jie & hydir for the info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Hari Ini Hari Beliau, Entah Esok Lusa Hari Kita Pula…..

  1. turut menyokong~

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : sama2lah kita ringankan beban beliau kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Letak kat dua2 blog aku. Insyaallah nak derma lain gak…

    Reply

    KNizam Reply:

    kruel : hehe alhamdulillah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. yup..turut menyokong dan membantu..insya Allah..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : syukur2 ramai blogger prihatin kat malaysia ni kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Thanks sbb support bro ..
    bleh tolong inform melalui komentar kat blog aku tak?
    sbb nanti nak cashout payment dr sponsor senang sikit ๐Ÿ™‚

    Blogger We Care

    Reply

    KNizam Reply:

    hydir : wokay setttt. thanks utk banner yang cool tu hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. sama-sama kita bantu…hidup berkomuniti ni kena saling tolong menolong. ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : tu la kan. blogger msia ramai yg prihatin sebenarnya kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. letak jgak! harap2 dpt membantu en. megat~ kn ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    d2z : hehe tengkiu2 kerana support. alhamdulillah hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Sy sokong gak.

    Reply

    KNizam Reply:

    eriza : alhamdulillah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. peluang utk berbuat baik lalu dpn mata – jgn disia-siakan

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tu la kan. bila lagi kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge